Google Takvim kullananlar için 3 faydalı ipucu

0
165 Okunma

Gün içinde planlanan aktiviteler hakkında sizi bilgilendiren Google Takvim‘i daha verimli kullanmak ister misiniz? Bu içeriğimizde Google Takvim kullananlar için 3 faydalı ipucunu listeledik.

Video konferans bağlantısı ekleyin

google-takvim-kullananlar-icin-3-faydali-ipucu-1

Google, bir etkinlik veya takvim daveti oluştururken Google Meet aracılığıyla 100’e kadar katılımcı alabilen bir video konferansa bağlantı eklemenize izin verir. Takvimde bir etkinlik oluşturduğunuzda, kelimenin tam anlamıyla sizden istedikleri için video bağlantısının kurulumu inanılmaz derecede basittir. Etkinliğinizi oluştururken “Google Meet video konferans görüşmesi ekle” düğmesini tıklamanız yeterli olacaktır. Bir bağlantı oluşturulacak ve davete dahil edilecektir.

 Bir gruba e-posta gönderin

Bir etkinliğe dahil olan bir grup kişiye güncelleme göndermeniz gerekiyorsa, tüm adlarını ve e-posta adreslerini hatırlamanız gerekmez. Etkinliğin kendisi aracılığıyla tüm insanlara bir e-posta taslağı oluşturabilirsiniz. Takvim etkinliğinize tıklayın, ardından konuklara e-posta göndermek ve notunuzu oluşturmak için zarf simgesini tıklayın.

Akıllı telefonlarda yer açmanın 5 yolu

Günlük bir ajanda yapın

Ayarlar’a gidin ve “Takvimlerim için ayarlar” altında ajandanın oluşturmasını istediğiniz takvimi seçin. “Diğer bildirimler” bölümünün altında “Günlük ajanda” seçeneğini “Yok”tan “E-posta”ya değiştirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz