A101 18 Mart aktüel kataloğu Roomba 606 robot süpürge özellikleri

0
448 Okunma

A101, 18 Mart 2021 aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Katalogta bu hafta iRobot Roomba 606 robot süpürge bulunuyor. Robot süpürgeler son dönemlerde birçok ev hanımı tarafından tercih edilmekte. Bizlerde sizin için A101 18 Mart aktüel kataloğunda yer alan Roomba 606 robot süpürgenin özelliklerini derledik.

iRobot Roomba 606 robot süpürge özellikleri

Roomba 606 robot süpürgenin üç aşamalı temizlik sistemi bulunmaktadır. Süpürge, özel olarak tasarlanmış fırçaları ile güçlü çekiş özelliğine sahiptir. Ayrıca halı ve sert yüzeylerde etkili temizlik sunan süpürgede, iAdapt navigasyon sistemi bulunmaktadır. Roomba 606, bir yan fırçanın varlığı sayesinde; mobilyaların çevresinde, duvarlarda, odaların köşelerinde ve ulaşılması zor diğer alanlarda etkili bir şekilde temizlik yapabilmektedir.

Ayrıca süpürge, odanın şekline ve boyutuna göre önceden tanımlanmış 40 hareket doğrultusunda akıllıca tepki verebilmektedir. Roomba, en küçük toz parçalarını bile yakalayan geniş kapasiteli AeroVac toz haznesine sahiptir. Son olarak süpürge temizlik bitiminde otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönebiliyor ve bir sonraki görev için şarj olmaya başlıyor.

iRobot Roomba 606 robot süpürgesini 18 Mart tarihinde A101 mağazalarından 1.599 TL‘ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz