A101 2 Haziran aktüel kataloğu Aprilla Fırçalı Saç Şekillendirici

0
909 Okunma

A101 mağazaları her Perşembe aktüel katalog ürünleri ile müşterilerin yüzünü güldürüyor. Farklı teknolojik ve elektronik ürünlerde uygun fiyat ve taksit seçenekleri sunan A101; bu hafta yine çeşitli ürünler ile karşımızda. Bizim bu haftaki konuğumuz kişisel bakım ürünü Aprilla Fırçalı Saç Şekillendirici. Özellik detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Aprilla Fırçalı Saç Şekillendirici özellikleri

Aprilla Fırçalı Saç Şekillendirici

İçinde bulunduğumuz dönemde neredeyse tüm teknolojik ürünlerde fiyat artışı yaşanıyor. Özellikle kişisel bakım ürünlerinde de ciddi bir artış var. Eğer sizin de evde saç şekillendiriciye ihtiyacınız var ve fiyatları sebebi ile alamıyorsanız çok kullanışlı ve uygun fiyatlı Aprilla ürünlerini deneyebilirsiniz. A101 raflarında görmeye alışık olduğumuz markanın birçok kişisel bakım ürünü bulunuyor. Bugün inceleyeceğimiz Aprilla Fırçalı Saç Şekillendirici saçlarınızı hızlı ve etkin şekilde şekillendirmenize imkan tanıyor. Farklı başlıklara sahip bu ürün ile saç düzleştirme, dalgalandırma ve hacim verme işlemlerini yapabilirsiniz. Kısacası bu makine ile günlük bakım ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Değişebilir başlıkları ile kolay şekillendirme sağlayan ürünün 2 farklı ısı ayarı bulunuyor. Ayrıca şekillendirmeyi korumak için şok uygulamanız gerekirse soğuk hava üfleme ayarı da mevcut. 360 derece döner kablosu sayesinde kullanım da pratiklik sağlayan ürün, 1200W güce sahip.

Sabah kuaföre uğramadan bakımlı hissetmenin ucuz ve kolay yolu Fırçalı Saç Şekillendirici, 2 yıl garanti özelliği ile A101 mağazalarında satışa çıkıyor. Ürünü 2 Haziran tarihinde 239 TL’ye mağazalardan satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz