Instagram yenileniyor. İşte yeni gelecek özellikler

0
138 Okunma
Instagram

En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan Instagram; özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Son günlerde logosunda bir değişikliğe giden platformun planladığı bir takım özellikler ortaya çıktı. İşte detaylar

Instagram gelişmeye devam ediyor

Instagram, kullanım ve profil görünümü konusunda birçok değişiklik yaptı. Bu konuda kullanıcıların yorumlarına değer veren platform bir takım yeniliklerin peşinde. Özellikleri önceden ortaya çıkarması ile ünlenen Alessandro Paluzzi, Instagram’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Detayları paylaştığı tweet ile ortaya çıkaran Paluzzi, fotoğraf odaklı bir düzenleme geldiğini öne sürüyor. Kısaca paylaştığınız fotoğraflar artık tam boyutu ile profilinizde yer almayabilir. Daha düzenli bir profil görünümü için fotoğrafların herhangi bir kısmını tercih edebilirsiniz. Bu özellik en çok Influencerları sevindirecek.

Geleceği söylenen bir diğer özellik ise takipçi sayıları ile ilgili. Profil sahipleri bu özellik doğrultusunda eğer isterlerse takipçi sayılını diğer ziyaretçilerden gizleyebilecekler. Ayrıca başkalarının içeriklerini de paylaşmak mümkün olacak. İlerleyen süreçte profil alanına retweet mantığı ile düşünebileceğiniz yeni bir bölüm eklenecek. Bu sayede beğendiğiniz içerikleri burada sergilemeniz de mümkün olacak.

Platforma sevilen özelliklerin yanı sıra tepki gören özelliklerde zaman zaman geliyor. Yakın zamanda içerik üreticilerin canını sıkan günlük 100 Hikaye paylaşım sınırı; “Tümünü göster” butonu ile devam ettirilebilir. Şimdilik Instagram’a gelecek yenilikle bu şekilde.

Siz yeni özelliklerden en çok hangisini beğendiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz