A101 22 Nisan aktüel kataloğu iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

0
655 Okunma
A101 22 Nisan aktüel kataloğu iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

A101 aktüel kataloğunda bu hafta birbirinden avantajlı ürünler yer alıyor. Küçük ev aletlerinden yürüyüş bandına kadar birçok ürünün yer aldığı katalogdan bizim tercihimiz iRobot Roomba 606 Robot Süpürge oldu. Hala bir robot süpürge almadınız ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

iRobot Roomba 606 Robot Süpürge özellikleri ve fiyatı

A101 22 Nisan aktüel kataloğu iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

Her türlü zemin ve sert yüzeyde temizlik yapabilen robot süpürge iAdapt Navigasyon Sistemi ile çalışıyor. Zemin sertliğini ve yapısını algılayan süpürge; zemine göre emiş gücünü ve yüksekliğini otomatik olarak ayarlıyor. Kirli alanlarda ekstra performans için kir sensörü bulunan cihaz, aynı zaman da Dirt Detect teknolojisine sahip. Bu teknoloji evinizin yoğun olarak kullanılan bölgelerini belirleyerek daha yüksek emiş gücü sağlayabiliyor. Geniş kapasiteli AeroVac toz haznesi ve filtre sistemi bulunan robot süpürgenin; 3 aşamalı temizleme sistemi var. Bu sistem sayesinde her türlü zeminde ki toz ve kirlerden tek seferde kurtulabiliyorsunuz. Özellikle evcil hayvan sahiplerinin şikayetçi olduğu küçük toz ve tüyler; 3 aşamalı temizleme sistemi ile tamamen temizlenebiliyor.

Online alışveriş ile tasarruf etmenin püf noktaları

Akıllı navigasyon sistemi, otomatik şarj ünitesi ve üçlü temizlik sistemi ile temizlik yapabilen iRobot Roomba 606 Robot Süpürgeye; A101 mağazalarından 1599 TL’ye sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz