Online alışveriş ile tasarruf etmenin püf noktaları

0
217 Okunma

Pandemi ile yaygınlaşan internet üzerinden alışveriş bu dönem öncesinde de birçok kişi tarafından tercih ediliyordu. İnternetten yapılan alışverişlerde daha fazla çeşit ve fiyat avantajının olması tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Peki “Online alışveriş ile nasıl tasarruf edebiliriz?”

Online alışveriş ile nasıl tasarruf edilir?

Aracı platformlar veya markaların web sitelerini kullanarak birçok indirimi yakalamak mümkün. Özellikle online alışverişlere özel yapılan indirimler sayesinde alacağınız bir ürünü çok daha uygun fiyata satın alabiliyorsunuz. İşte internetten yapacağınız alışverişlerde tasarruf etmenin püf noktaları.

Fiyat karşılaştırma sitelerini takip edin

Bazı web siteleri ürün bazlı fiyat karşılaştırmalarını sizin yerinize yapar. Bu gibi web sitelerini takip ederek hangi ürün hangi satıcıda daha ucuz kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Burberry 2021 Sonbahar Koleksiyonu dijital olarak sunulacak

Bültenlere abone olmayı unutmayın

Online alışveriş siteleri ve alışveriş platformları indirimlerini gün öncesinden kullanıcılarına bültenler ile haber verir. Takip ettiğiniz ve güvendiğiniz sitelerin bültenlerine abone olarak indirimlerden erken haberdar olabilirsiniz.

Özel indirim günlerini takip edin

Online alışveriş ile tasarruf etmenin püf noktaları

Satın almak istediğiniz ürünler acil ihtiyaçlarınız değilse özel indirim haftalarını ve günlerini bekleyebilirsiniz. Yılın belli günlerinde ve haftalarında gerçekleşen indirimler ile dilediğiniz ürüne çok daha uygun fiyata erişebilirsiniz.

Her indirim reklamı doğru değildir

Karşınıza çıkan indirim haberlerine karşı sorgulayıcı olun. Çünkü her indirim haberi gerçek değildir. Ürünlerin fiyatlarını diğer siteler ile karşılaştırarak gerçekten bir indirim olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ödeme yöntemleri avantajını kaçırmayın

Online alışverişte ödeme yöntemi genellikle kart ile yapılmaktadır. Anlaşmalı banka ve kampanyaları takip ederek ekstra indirimler yakalayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz