Ülker 23 Nisan’da çocuklara özel sanal fidanları canlandırıyor

0
162 Okunma
Ülker 23 Nisan'da çocuklara özel sanal fidanları canlandırıyor

Ülker,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir kampanya başlattı. Şirket, Instagram aracılığı ile katılabileceğiniz bu etkinlik sayesinde 10 bin fidana hayat verecek. “Doğa Bize Emanet” adının verildiği filtre sayesinde yetiştireceğiniz her sanal fidan için Ülker bir adet fidan dikecek.

Ülker “Doğa Bize Emanet” kampanyası

Ülker 23 Nisan'da çocuklara özel sanal fidanları canlandırıyor

Sürdürülebilirlik projeleri ile dikkat çeken Ülker; Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlıyor. Marka, bu yıl gerçekleştireceği sosyal medya kampanyası ile bir ilke imza atıyor. Ülker tarafından Instagram aracılığı ile kullanılmak üzere geliştirilmiş artırılmış gerçeklik filtresiyle; 28 Nisan tarihine kadar sanal fidanlar dikebiliyorsunuz. Büyüttüğünüz fidanları  @Ülker #DoğaBizeEmanet etiketleri ile paylaşarak sizde etkinliğe katılabilirsiniz. Bu ve benzeri projelere verdikleri önemi vurgulayan Ülker CMO’su Aslı Özen Turhan; yeni etkinlik ile ilgili şu ifadeleri kullandı,

“Yeni projemizde de Instagram kullanıcılarının sanal ortamda diktikleri fidanları gerçek yaşama taşıyor ve nefes alınabilir bir geleceğe katkıda bulunmak istiyoruz. Bu projeye destek verecek Ülker takipçilerine ve sayfamızı ziyaret eden Instagram kullanıcılarına teşekkür ederiz. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocuklara hediye edilen bu fidanlar; Karaman’da Ülker Güzel Ülkem Hatıra Ormanı’na dikilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz