A101 25 Şubat aktüel kataloğu Arzum kazanlı ütü fırsatı

0
1.362 Okunma
a101 aktüel kataloğu arzum buhar istasyonlu ütü

Geçtiğimiz hafta uygun fiyatlı Xiaomi ürünlerini sizler için incelemiştik. Bu hafta da giyilebilir teknolojiler bölümünde Piranha akıllı saat ve QCY kablosuz kulaklık yer alıyor. Aynı zaman da birçok bilgisayar aksesuarları ve teknolojik cihaz fırsatları için aktüel kataloğu inceleyebilirsiniz. Fakat biz bu hafta küçük ev aletlerindeki fırsatları değerlendireceğiz. Çay makinesinden çubuk blendera kadar bir çok ürünün bulunduğu kategoride en dikkat çeken ürün Arzum AR6001 Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü. Piyasadan daha uygun fiyata sahip olabileceğiniz ütünün özelliklerine birlikte bakalım.

Kazanlı ütü ile normal ütü arasındaki farklar

Arzum AR6001 Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü özellikleri

aktüel kataloğu

 

performans ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan buhar istasyonlu veya kazanlı ütü dediğimiz ütüler artık daha fazla tercih ediliyor. Küçük ev aletleri konusunda kalitesi kanıtlanmış Arzum’un kazanlı ütüsüde muadillerine göre çok pratik özellikler sahip. 2400W güce ve 5 bar buhar basıncına sahip ütünün 250 gr/dk maksimum buhar performansı var. Optimal seramik taban özelliği sayesinde çizilmelere karşı dayanaklı ütü ayrıca 1.5 litre kazan kapasitene sahip. Kazanlı ütüler arasındaki en büyük hadikaplarından biri ısınma süreside bu ütü de oldukça iyi. Sadece 1 dakikada kullanıma hazır hale gelen ütüye, su bittiğinde ütüyü kapatmadan su ekleyebiliyorsunuz.

Ütünün en güzel özelliklerinden bir tanesi de akıllı olması. Ütü yaparken sürekli ısı ayarı yapmanıza gerek yok. Çünkü bu ütü OptimumCare adı verilen teknoloji sayesinde kumaş türüne göre ısı ayarını kendisi yapabiliyor. Arzum Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü turbo mudu ile daha kalın ve kırışık kumaşlarınız da yüksek performans sağlıyor. Otomatik kapanma özelliği bulunan bu ütüyü fişte unutsanız daha kendi kendini bir süre sonra kapatabiliyor.

A101 aktüel kataloğu küçük ev aletleri ürünleri arasında yer alan bu ütü piyasadan çok daha uygun fiyata müşteriler ile buluşacak. Bu ütüye 599 TL’ye sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz