A101 26 Mayıs aktüel kataloğu Allure Akıllı Banyo Baskülü

0
528 Okunma
a101-26-mayis-aktuel-katalogu-allure-akilli-banyo-baskulu

A101 aktüel kataloğunda bu hafta yine birbirinden güzel ürünler var. Teknolojik ürünleri uygun fiyata satın alabileceğiniz bu katalog; küçük ev aletleri, beyaz eşya, bilgisayar ekipmanları ve daha birçok ürün ile çeşitleniyor. Bu hafta Allure Akıllı Banyo Baskülü’nü inceleyeceğiz.

Allure Akıllı Banyo Baskülü özellikleri

Formuna dikkat edenler için uygun bir ürün olabilecek Allure Akıllı Banyo Baskülü, 180 kilogram taşıma kapasitesine sahip. Allure vücut analizli bu tartı, 1 asil olmak üzere toplamda 7 aile üyenizi sorunsuz bir şekilde izlemek için, üye profilleri oluşturmanıza olanak tanır. Böylece siz ve aileniz birlikte tek bir ölçeği paylaşabilirsiniz.

Vücut analizli bu tartıyı uygulaması ile hemen kullanmaya başlayabilir; yağ yüzdesi, kemik ağırlığı ,su yüzdesi ,BMR BMI gibi değerleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca akıllı tartının detaylı analizi sayesinde vücudunun tüm ihtiyaç grafiğini, iç organ yağ-kas yüzdesi obezite, protein yüzdesi ölçümlerini hızlı ve doğru bir şekilde kontrol ederek ölçümleyebilirsiniz.

a101-26-mayis-aktuel-katalogu-allure-akilli-banyo-baskulu-1

Banyo tartısı olarak da kullanabileceğiniz bu tartının portatif, ince tasarımı sayesinde kullanmadığınız zamanlarda, komodin altı, yatak altında saklamanız mümkün. Allure Akıllı Banyo Baskülü özelliklerine değindik. Kullanışlı bu ürünü 26 Mayıs Perşembe günü A101 mağazalarından satın alabilirsiniz. Taksit imkanı ile satışa sunulan ürünün peşin fiyatı 129 TL. 2 yıl garantili ürünü isterseniz A101’in online alışveriş sitesinden de satın alabilirsiniz. Ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın.

26 Mayıs A101 aktüel kataloğunu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Siz A101 aktüel ürünlerinden en çok hangi ürünü takip ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz