A101 27 Mayıs aktüel kataloğu Kiwi ürünleri ve özellikleri

0
542 Okunma

A101 her hafta farklı ürünler ile müşterilerine büyük avantajlar sunuyor. Bu haftaki katalogta yer alan Kiwi‘nin iki kullanışlı ürününü ve bu ürünlerin özelliklerini sizler için derledik.

Kiwi şarjlı su pompası

a101-27-mayis-aktuel-katalogu-kiwi-urunleri-ve-ozellikleri-1

Kiwi şarjlı su pompası, tek şarjla 5-6 damacana bitene kadar kullanılabiliyor. Anne ve bebek kullanımına uygun olan ürün PBA içermiyor. Cihazın üzerinde bir tane güç butonu bulunmakta. Cihaz manuel olarak çalıştığından her seferinde tuşa basarak suyu doldurmaya başlamanız ve ardından yine tuşa basarak sonlandırmanız gerekmekte. A101‘de 27 Mayıs‘ta satışa sunulacak ütünün fiyatı ise 39,95 TL.

Kiwi otomatik el sensörlü sıvı sabunluk ve dezenfektan

a101-27-mayis-aktuel-katalogu-kiwi-urunleri-ve-ozellikleri-2

A101’de bu hafta satışa sunulacak bir diğer Kiwi marka ürün ise otomatik el sensörlü sıvı sabunluk ve dezenfektan. Harekete duyarlı sensörü bulunan bu ürün kablosuz kullanılabiliyor. 330 ml kapasitedeki otomatik sıvı sabunluk özellikleri içerisinde kolay doldurma işlemi için çıkarılabilen kapak, LED gösterge ışığına sahip. Üstelik cihaz yalnızca sabunluk olarak değil, bebek losyonu, şampuan, vücut kremi gibi ürünler için de kullanılabilir. 27 Mayıs Perşembe günü satışa çıkacak ürünün fiyatı 59,95 TL.

A101’den 119 TL’ye Kiwi buharlı pişirici aldım? (Kiwi KFS-2903 buharlı pişirici)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz