Çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz 5 eğitici belgesel

0
704 Okunma

Hafta sonu kısıtlamasında çocuklarınızla keyifli vakit geçirmek için belgesel izlemeye ne dersiniz? Bu içeriğimizde sizler için çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz 5 eğitici belgeseli listeledik.

Kuşlarla Dans

cocugunuzla-beraber-izleyebileceginiz-5-egitici-belgesel-1

Çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz Kuşlarla Dans belgeseli; şahane tüylere sahip kuşları seyirciyle buluşturuyor. Belgesel oldukça renkli ve eğlenceli bir anlatım diline sahip olması nedeniyle çocukların da severek izlediği bir görsel şovdur.

72 Sevimli Hayvan

cocugunuzla-beraber-izleyebileceginiz-5-egitici-belgesel-2

10 bölümden oluşan 72 Sevimli Hayvan belgeseli; sevimliliğin doğasını inceliyor. Bazı hayvan türlerinin şirinliğini kullanarak nasıl hayatta kalıp çok çeşitli ortamlarda hayatını sürdürebildiğini inceliyor.

İmparatorun Yolculuğu

cocugunuzla-beraber-izleyebileceginiz-5-egitici-belgesel-3

Çocuğunuzla izleyebileceğiniz bir diğer belgesel İmparatorluğun Yolculuğu. Bu belgesel, penguenlerin Antartika’nın güçlüklerle dolu buz tabakaları üzerinde yüzlerce millik yolculukları sırasındaki hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi 5 yemek belgeseli

Gezegenimiz

cocugunuzla-beraber-izleyebileceginiz-5-egitici-belgesel-4

Gezegenimiz belgeseli; mucizelerle dolu gezegende, kutupların vahşi doğasından okyanusların en derin kısımlarına hepimizin üzerinde yaşadığı coğrafyanın eşsiz ve değerli harikaları gözler önüne seriyor.

Ahtapottan Öğrendiklerim

cocugunuzla-beraber-izleyebileceginiz-5-egitici-belgesel-5

Çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz bir başka belgesel Ahtapottan Öğrendiklerim. Ahtapottan Öğrendiklerim, belgesel yönetmeni Craig Foster’ın yaklaşık bir yıl boyunca bir ahtapotu her gün ziyaret edişini ve onunla kurduğu sıra dışı dostluğu anlatıyor. Üstelik bu belgesel 2021 Oscar adayı belgeseller arasında da yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz