A101’den 89 TL’lik saç maşası aldım ? (Arzum Nuvo AR5066)

0
1.346 Okunma

Saçlarınızı günlük hayatta da şekillendirmek için elektronikli ısı aletlerini kullanıyorsanız günümüz teknolojisinden yararlanarak saçlara zarar vermeyen ürünleri tercih edebilirsiniz. Pahalı ürünlerin verdiği performansa yakın daha uygun fiyatlı ürünler de piyasada bulunabiliyor. Peki günümüzde uygun fiyatlı saç maşası var mı? Arzum Nuvo AR5066 saç maşası incelemesi sizlerle.

Arzum Nuvo AR5066 saç maşası incelemesi

Seramik kaplama yüzeyi sayesinde saçlarınızı yüksek ısının verdiği yıpratıcı etkiden koruyan Arzum Nuvo AR5066, kırılgan ve işlem görmüş saçlar için de ideal. Saçlarınız yüksek ısıda kolayca kıvrılırken aynı zamanda yıpranmadan ve elektriklenmeden iyi bir şekilde kıvırcıklaşıyor. Sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler..

Arzum Nuvo AR5066 özellikleri

Bir adet değiştirme düğmesi aracılığı ile açılıp kapatılan makinenin tek ısıtma değeri bulunuyor. Bu kısıtlı özelliklerde bile en iyi performansı ile çalışan cihaz, 200 derecede çalışır ve bukleleri en hızlı şekilde yapmanıza olanak sağlıyor. Saç maşası, uzun saçların kullanımına da uygundur.

18 cm’lik sarım çapı, standart maşa çapından biraz incedir ve standart buklelere göre daha kalıcı bukleler oluşturmanızı sağlar. Bu çap piyasada bulunan ve yaygınlığı orta derecede olan bir model olmasına rağmen çok kullanışlıdır. Kablo uzunluğu 1.80 m olduğundan kolayca ve istediğiniz prizden uzatarak saçlarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. İnce yapısı özellikle düz ve inatçı saçlar için oldukça kullanışlı. İnce maşa başlığı saçların daha kıvırcık olmasını ve ısının daha iyi iletilmesini sağlayarak düz saçlılar ya da saçında maşa bukleleri uzun süre kalmayanlar tarafından tercih edilebilir bir ürün. Maşa her saç tipinde etkin kullanım özelliği gösterir.

Hızlı ısınma özelliği 35 saniyede ısıtılmış bir gövde imkanı sunar. Kablo bağlantı yeri 360 derece dönebildiğinden, kullanım sırasında rahatlık sağlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz