A101 28 Temmuz aktüel kataloğu Piranha Smart TV Akıllı Kumanda

0
1.052 Okunma
Piranha Smart TV Akıllı Kumanda

A101 aktüel ürünler ile birçok teknolojik cihazı uygun fiyattan satışa sunuyor. Kişisel bakım aletleri, akıllı telefon, beyaz eşya gibi her kategoriden ürünler bulabileceğiniz katalogda bu hafta konuğumuz Piranha Smart TV Akıllı Kumanda olacak. Birçok cihaz ile eşleşebilen bu pratik ürüne gelin birlikte yakından bakalım.

Piranha Smart TV Akıllı Kumanda özellikleri

Piranha Smart TV Akıllı Kumanda

Akıllı televizyonlar, tablet ya da projektör gibi ürünler kullanıyorsanız kumanda sizin için büyük bir aracıdır. Özellikle televizyon ve projektör, bilgisayar gibi cihazları uzaktan kumanda etmek çok büyük kolaylık. Piranha uygun fiyata bu özelliği ellerinizin altına sunuyor.

Akıllı kumandalar özellikle televizyonda tercih ediliyor fakat bu ürünü diğer cihazlarınızda kullanabilirsiniz. USB ile tak çalıştır özelliğine sahip ürün herhangi bir kurulum aşamasına sahip değil. Pil ile çalışan akıllı kumandanın Mouse özelliği ve hareket algılama sensörü bulunuyor. Mouse hareketleri sayesinde oldukça özgür hareket edebilirsiniz. Google Asistan destekleyen cihazlarda sesli komut verme özelliğini kullanabilirsiniz. IR tuş öğrenme özelliği sayesinde normal kumada bilgilerini kopyalayabilirsiniz. Bu sayede akıllı kumanda da olmayan tuş özelliklerini kumandanıza taşıyabilirsiniz. Ayrıca bu kumanda G-sensör ile 360 derece bilek hareketlerinizi algılıyor.

Teknolojik cihazlarınızı kolaylıkla kontrol edebileceğiniz Piranha Smart TV Akıllı Kumanda 28 Temmuz da A101 mağazalarında yerini alacak. Akıllı kumandaya 99,95 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. 2 yıl garantisi bulunan ürünü satın alırken ayrıca taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz