iPhone 14 modelleri RAM farkı ile performansı arttıracak

0
342 Okunma

Apple performansı ile gündem yaratacak yeni modelleri için yeni bir haber daha çıktı. Tanıtılacak olan iPhone 14 Pro modelleri, RAM seviyesi sayesinde daha performanslı olacak.  İşte ayrıntılar.

iPhone 14 Pro modelleri için yüksek RAM müjdesi

iphone 14

Apple Eylül ayında büyük bir etkinlik düzenleyecek. Hemen her yıl gerçekleşen etkinlikte bu yıl iPhone 14 modelleri karşımıza çıkacak. Büyük bir beklenti ile geri sayımın başladığı etkinlikten önce bazı özellikler de sızdırıldı. Karşımıza 4 farklı iPhone modelinin çıkması bekleniyor. Bunlar; iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max olacak. Farklı ekran ve teknik özelliklere sahip olacak modellerden Pro seçenekler için bir takım detaylar ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre 14 Pro ve 14 Pro Max, “6 GB” LPDDR5 RAM desteği ile gelecek. Performans konusunda şimdiye kadar ki en iyisinin beklendiği Pro modelleri için bu yeni bir haber oldu. Pro olmayan modeller içinde benzer şekilde 6GB RAM kullanacak olan Apple, bu modellere LPDDR4X RAM desteği sunacak.

Performans tasarım ve kamera özellikleri ile kullanıcıları heyecanlandıran özelliklere sahip modeller hakkındaki bilgiler Eylül ayında ortaya çıkacak. Özellikle kamera tarafında teknik özellikler ve kullanılan tasarımlar ile profesyonel makineleri aratmayan iPhone modelleri, 14 serisiyle de aynı başarıyı yakalayacak gibi duruyor. Yeni modellerin ortaya çıkan bilgileri hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Yorumlara bekliyoruz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz