A101 4 Ağustos aktüel kataloğu Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz

0
6.792 Okunma
Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz

A101 aktüel kataloğu bu hafta şahane ürünler ile hazırlanmış. Son dönemlerin en trend ürünü olan Airfryer yağsız firtözler yemek pişirme işlemini bir hayli kısaltıyor. Kadınların heyecanla almayı beklediği ürün bu hafta uygun fiyat avantajı ile A101 raflarında yerini alacak. İşte Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz hakkındaki tüm detaylar.

Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz özellikleri

Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz

Küçük ev aletleri hayatımızı kolaylaştıran farklı ögelerden oluşuyor. Robot süpürgeler, hamur yoğurma makineleri gibi birçok kolaylaştırıcı ürün evlerimizde yerini aldı. Şimdi yeni trend dakikalar içinde yemek pişirmenize yarayan Airfryer cihazlar. Tercihinize göre çok az ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz bu mini fırınlar adeta mucize yaratıyor. Daha çok kızartma yaparken andığımız ürünler ile ekmek, kek, et, tavuk gibi yiyecekleri de pişirebiliyorsunuz. Fiyat olarak bir hayli yüksek olan bu ürünlerin uygun fiyatlı muadilleri de bulunuyor. A101 raflarında görmeye alışık olduğumu kiwi markası bu konuda cüzdanınızı rahatlatacak bir ürün ile karşınızda. Öncelikle ürünün teknik özelliklerinden söz edelim;

80 ile 200 derece arasında özel ısılara sahip ürün ile aklınıza gelen neredeyse her şeyi pişirmeniz mümkün. 2 litrelik haznesi küçük aileler için ideal. Fakat geniş bir aileye sahipseniz iki turda pişirme yapmanız gerekebilir. Çok kısa sürede büyük işler başaran bu ürün ile enerjiden de yüksek oranda tasarruf edeceksiniz. Özel zamanlayıcı sayesinde yemeklerin pişme süresini önceden belirleyebilir ve alarm kurabilirsiniz. 1000W gücündeki ürün isterseniz çok az yağ isterseniz de 0 yağ ile birçok kızartma ve pişirme yapabiliyor.

Sağlıklı ve hızlı beslenmenin yeni yolu Airfryer cihazı A101 mağazalarında uygun fiyata satın alabilirsiniz. 4 Ağustos’ta satışa çıkacak olan Kiwi Airfryer Yağsız Fritöz sadece 849 TL.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz