Spotify’dan abonelik fiyatlarına zam!

0
180 Okunma

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme servisi Spotify uzun yıllardır ülkemizde hizmet vermekte. Apple Music ve YouTube Premium ile rekabet içinde bulunan platform, hala pazarın lideri konumunda. Son gelen haberlere göre Spotify Türkiye’deki Premium fiyatlarına zam getirdi.

İşte yeni fiyatlar…

Alınan yeni karar sonrası, aile paketinin fiyatı 29,99 TL’den 34,99 TL’ye yükseltildi. Tek kişilik kullanılan Bireysel abonelik paketi ise 18,99 TL’den 20.99 TL’ye yükseldi. 23,99 TL’lik Duo paketi ise 27,99 TL oldu. Son olarak, içlerinde en uygunu olan Öğrenci paketi de 8,99 TL’den 10,49 TL’ye zamlanmış durumda.

spotify-dan-abonelik-fiyatlarina-zam-1

Spotify’ın bu hamlesi ile abonelik paketlerine yüzde 15 oranında zam yapılmış oldu. Geçtiğimiz zamanlarda Apple Müzik’de paketlerine yüzde 42 oranında yüksek bir zam yapmıştı. Spotify ve Apple Müzik arasındaki rekabet git gide kızgınlaşıyor. Şirketlerin fiyat artışlarının abone sayısına nasıl yansıyacağı merak konusu.

Bugün itibariyle Spotify çevrimiçi müzik dinleme servislerinin en pahalısı konumuna geldi. Bu durum şirketin müşterilerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz