Cadılar Bayramında izleyebileceğiniz en iyi 5 Netflix filmi

0
507 Okunma
Cadılar Bayramı

Her yıl 31 Ekim tarihinde kutlanan bu bayram; genellikle çocukların korkunç kıyafetler giyerek dolaşıp şeker ve harçlık toplaması geleneğine dayanır. Birçok yetişkin tarafından da adeta bir kostüm partisi gibi kutlanan bu bayram ülkemizde çok yaygın değil. Fakat ülkemizde de bu bayramı bir eğlence haline getirip kutlama yapmak isteyen kişiler var. Siz de bugün evde kendinize küçük bir parti düzenlemek istiyorsanız, film izlemek güzel bir fikir. İşte Cadılar Bayramında izleyebileceğiniz en iyi korku filmleri.

En iyi 5 cadılar bayramı korku filmleri

Keyifli bir akşamın yerini korku dolu bir Halloween gecesine çevirmek istiyorsanız film seçmenin tam zamanı. Arkadaşlarınızla toplanıp izleyebileceğiniz en iyi korku filmlerini sizler için listeledik. Listeye kolay ulaşabilmeniz için filmleri Netflix’ten seçtik. İşte gecenize renk katacak filmler.

Korku Sokağı serisi

Korku filmleri içerisinde bu seneye adeta damgasını vuran Korku Sokağı serisini hala izlemediyseniz hiç şüpheniz en keyifli seçenek bu olacak. Toplamda 3 filmden oluşan bu film bir grup gencin geriye dönük bir efsaneyi çözümlemesini konu alıyor.

His House

Mülteci bir çiftin başrol aldığı bu filmde Güney Sudan’dan kaçan çiftleri; yerleştikleri İngiliz kasabasında yeni maceralar bekler. Harap haldeki evde çift, garip sesler ve görüntülerle yüzleşir.

Hush

2016 yapımı bu film uzak bir şehirde evde tek başına yaşayan bir kadını konu alıyor. İşitme engelli kadın adeta her şeyden habersiz yazarlığını sürdürürken aniden ortaya bir yabancı çıkar. Hisleri ile hareket eden kadın; kendisini öldürmeye çalışan yabancıdan savunmaya çalışır.

Labyrinth

Nesiller boyu Cadılar Bayramı kostümlerine konu olan film; bu gece için en iyi tercihlerden olabilir. Bir labirent içerisinde geçen filmde, Goblin Kral küçük kardeşini kurtarmaya çalışıyor. Fakat bu o kadar kolay değil. Labirente gizlenmiş yaratık ve kuklalardan kurtulması gerekecek.

Monster House

Listemizde animasyon severleri de tabi ki unutmadık. Komedi ve korkunun birlikte yer aldığı bu film, mahalledeki kötü şöhretli ürkütücü evde geçiyor. Bu ev gizemini çözmeye çalışan kişileri adeta yutup yok ediyor. Çocuklarınızın yaş grubuna göre ailecek izleyebileceğiniz biraz korku çokça eğlenceli bir çocuk macerası.

Siz de evde aileniz ve arkadaşlarınızla Cadılar Bayramı kutlaması yapmak istiyorsanız; geceniz film izleyerek taçlandırabilirsiniz. Siz en çok hangi korku filmini seviyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz