A101 4 Mart aktüel kataloğu Honor Scale 2 akıllı tartı özellikleri

0
854 Okunma
A101 Aktüel katalog

A101, 4 Mart 2021 aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Ayrıca market, mart ayının ilk kampanya kataloğunu duyururken yaklaşan Dünya Kadınlar Günü indirimlerini de bu katalog içerisinde paylaştı. Bu yazımızda sizler için A101 4 Mart aktüel kataloğunda yer alan Honor Scale 2 akıllı tartının özelliklerini derledik.

Honor Scale 2 akıllı tartı özellikleri

Kompakt boyutlara sahip olan Honor Scale 2, üzerinde yer alan LED ekranıyla hızlı şekilde ölçüm sonucuna ulaşmanızı sağlamakta. Yapay zekâ ve büyük veri modellerini kullanan ve Huawei TruFit algoritmasıyla birlikte çalışan ürün, bu sayede yüksek hassasiyette ölçümler yapabilmekte. Ayrıca içerisinde bulunan özel ağırlık ölçme çipi, ölçümde oluşan 100 gramlık değişiklikleri de algılayarak, vücudunuzdaki en küçük değişimleri ekrana getirebilmekte. Yeni giyilebilir teknolojiler ve ekosistem ürünleriyle portföyünü genişleten Honor, akıllı tartı Scale 2 ile vücut yağ oranı, bazal metabolizma oranı ve kalp ritmi gibi toplamda 12 farklı değer ölçümü yaparak sağlığın yakından takip edilebilmesine olanak sağlamakta.

Sadece ağırlık ölçen geleneksel tartıların aksine özellikle aktif bir yaşam süren ve beslenmesine dikkat edenler için toplamda 12 farklı ölçüm yapabilen Honor Scale 2, ağırlık ölçümünün yanında Vücut Kitle Endeksi (BMI), Vücut Yağ Oranı, Kalp Ritmi, İç Organ Yağ Seviyesi, İskelet Kas Kütlesi, Yağsız Vücut Kütlesi gibi birçok farklı değeri kolayca sunabiliyor.

Honor Scale 2 akıllı tartıyı 4 Mart tarihinde A101 mağazalarından 169 TL‘ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz