Portre fotoğraflarınızı MyHeritage ile canlandırın

0
1.973 Okunma
MyHeritage

Büyüklerimizin evine gittiğimizde vazgeçemediğimiz etkinlikler arasında fotoğraf albümlerine bakmak geliyor. Özellikle geçmiş yıllara ait siyah beyaz portre fotoğraflar, anne-babalarımızın küçüklüğü, ailemizin geçmişi anılarımızı canlandırmaya yetiyor. MyHeritage ile artık sadece anılarınızı değil fotoğraflarınızı da canlandırabileceksiniz.

Anılarınızı albüme dönüştürecek 5 fotoğraf yazıcısı

MyHeritage nedir? Nasıl kullanılır?

MyHeritage

Tamamen ücretsiz olan bu servise Google veya Facebook hesabınız ile üye olmanız yeterli. Bir web sitesi üzerinden hizmet veren MyHeritage; yüklediğiniz portre fotoğrafları yaklaşık bir dakika gibi bir sürede canlandırabiliyor. Üstelik canlandırılan kısa videoları sosyal medya platformlarında da paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın kullanımı ve kısa videosunu aşağıdaki tweet bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Yapay zeka desteği ile çalışan bu web sitesinde özellikle eski fotoğrafları canlandırmak bir hayli keyifli sonuçlar verebiliyor. Harry Potter gibi filmlerde karşımıza çıkan hareketli fotoğraf kareleri hazırlamak siz ve büyükleriniz için farklı bir etkinlik olacak. Özellikle eski zamanlarda videosu bulunmayan kişilerin fotoğraflarını canlandırmak, anıları tazelemek için vazgeçilmez bir yöntem.

Ücretsiz olarak fotoğraflarınızı hareketlendirebileceğiniz MyHeritage sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz