A101 7 Temmuz aktüel kataloğu Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge

0
4.587 Okunma
Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge 4

A101 yeni haftanın aktüel kataloğunu yayınlandı. Birçok teknolojik ürüne yer verilen katalogta, uygun fiyatlı seçenekleri bulmak mümkün. Her hafta farklı bir özelliğe değindiğimiz bu köşede, bu hafta konuğumuz Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge. Gelin özelliklerini birlikte inceleyelim.

Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge özellikleri

 Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge

Ev temizliğini kolay hale getirecek ürünler her geçen gün artıyor. Seçenek arttıkça kullanıcıların kafası da daha çok karışıyor. Herkesin net olduğu bir konu var. Bir dikey süpürge için satın alabileceğiniz maddiyat. Siz de ev işlerinizde yardımcı olacak günlük kullanıma uygun ve uygun fiyatlı dikey süpürge arıyorsanız bu hafta A101 mağazasını mutlaka ziyaret edin. Kompakt yapısı kolay taşınabilirliği ve diğer özellikleri ile dikkat çeken Fantom dikey süpürgenin detaylı özelliklerine değinelim.

Öncelikle farklı başlıklar ve mükemmel bir çekim gücü beklemeyin. Satın alabileceğiniz neredeyse en uygun fiyatlı dikey süpürgelerden biri olan Fantom’un bu modeli; günlük kullanıcıların gözdesi olacak. Toz torbasız olarak çalışan süpürgenin haznesi 1 litre kapasite ile sınırlı. Düzenli temizleme ile hiçbir sıkıntı yaşamadan temizlik yapacağınız ürünün motor kısmı hariç tüm aksesuarlarını yıkayabilirsiniz. 5 metre kablo uzunluğu bulunan ürün oldukça hafif. Maksimum 80 dB gürültü seviyesi bulunan ürün 500W motor gücü ile çalışıyor.

Siz de uygun fiyatlı bir dikey süpürge arıyorsanız Fantom Carbon DC500 Dikey Süpürge tercihiniz olabilir. 7 Temmuz tarihinde A101 raflarında yerini alacak süpürge, 399 TL fiyata sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz