WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği üzerinde çalılıyor

0
149 Okunma
Whatsapp emoji tepki özelliği

Mesajlaşma platformu WhatsApp iletişimi kolaylaştırdığı gibi bazen bu iletişime bizi mecbur edebiliyor. Herkese karşı tam bir şeffaflık sunmak istemeyen kullanıcılar için yeni ve beklenen bir özellik üzerinde çalışmalar başladı. WhatsApp çevrimiçi durumunuzu yakında istemediğiniz kişilerden gizleyebileceksiniz. İşte ayrıntılar.

WhatsApp Çevrimiçi durum gizleme dönemi geliyor

Whatsapp çevrimiçi durum gizleme özelliği

WhatsApp uzunca bir süredir hayatımızda yer alıyor. İletişimin merkezi haline gelen platform burada da gizlenmek isteyenlere fırsat veriyor. Mavi tik özelliğini kaldırma ve son görülmenin gizlenmesi ile uygulama içerisinde istemediğiniz sürece görünmez olabiliyordunuz. Tabi bu görünmezlik birinin sizi çevrimiçi yakalayana kadar sürüyor. Artık bu kural da değişiyor. Geliştirilen özelliğe göre siz istemediğiniz sürece kimse WhatsApp’ta olduğunuzu göremeyecek.

Uzun bir süredir takip edilmek istemeyen kullanıcıların talep ettiği özellik nihayet ivme almaya başladı. WABetaInfo tarafından ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp çevrimiçi durum gizleme özelliği üzerinde çalışıyor. Gizlilik ayarları kısmından düzenlenebilecek bu özellik sayesinde artık WhatsApp’ta tamamen görünmez olmak mümkün olacak. Biliyorsunuz ki artık WhatsApp’ın gizlilik seçeneklerinde 4 kategori yer alıyor. Bunlar;

  • Herkes: Son görülme zamanınız, profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz veya durum güncellemeniz tüm WhatsApp kullanıcıları tarafından görülebilir.

  • Kişilerim: Son görülme zamanınız, profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz veya durum güncellemeniz yalnızca telefon rehberinizdeki kişiler tarafından görülebilir.

  • Hiç Kimse: Son görülme zamanınız, profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz veya durum güncellemeniz hiç kimse tarafından görülmez.

  • Şunlar Hariç Kişilerim: Son görülme zamanınız, profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz veya durum güncellemeniz hariç tuttuğunuz kişiler dışında, telefon rehberinizdeki kişiler tarafından görülebilir.

Özelliğin küresel olarak yayılması ile birlikte sizde isterseniz herkese isterseniz de belirli kişilere çevrimiçi durum görüntünüzü kapatabilirsiniz. Uzun süredir beklenen bu özelliğin kullanılır gelmesini heyecanla bekliyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz