A101 aktüel kataloğu 7 ekim Xiaomi Wİ-Fİ Pro Sinyal Yakınlaştırıcı

0
472 Okunma

A101 aktüel kataloğu ile bu hafta televizyon ve beyaz eşya gibi teknolojik ürünlerin yanı sıra; küçük ev aletleri, kişisel bakım aletleri ve sporcu masaj aleti gibi ürünler yer alıyor. Özellikle büyük evler ve iş yerleri için Wİ-Fİ sinyal genişletici ürünlere ihtiyaç her geçen gün artıyor. Daha geniş alanlarda internetten faydalanmanıza imkan tanıyacak Xiaomi Wİ-Fİ Pro Sinyal Yakınlaştırıcı bu haftaki inceleme ürünümüz. İşte özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi Wİ-Fİ Pro Sinyal Yakınlaştırıcı özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Wİ-Fİ Pro Sinyal Yakınlaştırıcı

Çok katlı evler, bahçeli yapılar ve ofis içi internet kullanımında çoğu zaman bağlantı sıkıntısı yaşıyoruz. Daha kaliteli ve daha geniş mesafede internetten yararlanabilmenin en kestirme yolu sinyal yakınlaştırıcılar. Yalnızca birkaç adım ile kurabileceğiniz Xiaomi Wİ-Fİ Pro Sinyal Yakınlaştırıcı ile çekim problemi sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Bu ürün 300 Mbps hıza kadar interneti dağıtabilir. 2 harici antene sahip sinyal yakınlaştırıcı ile ev ya da iş yerinizde Wİ-Fİ çekmeyen ölü nokta kalmayacak. Tak çalıştır mantığı sayesinde zorlanmadan kullanabileceğiniz ürünü, tercihinize göre yer değiştirerek de kullanabilirsiniz. Bu ürün64 farklı cihaza dağıtım yapabiliyor. Üstelik dağıtım sırasında cihaz farkı da sorun değil. Mobil cihazlar, tablet, televizyon ve yun konsolu gibi tüm ürünlere sorunsuz olarak bağlantı sağlıyor. 2.4 GHz bandında çalışan Xiaomi sinyal yakınlaştırıcı ayrıca 180 derecelik dağıtım açısına sahip. 125 gram ağırlığındaki ürünün boyutları ise 6,90 x 6,90 x 3.50 cm aralığında.

A101 aktüel kataloğu Lenovo M10 Tablet özellikleri

Ürünü A101 mağazalarından farklı taksit seçenekleri ile 99.95 TL’ye satın alabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için kataloğa buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz