A101 aktüel kataloğu Lenovo M10 Tablet özellikleri

0
472 Okunma
lenovo m10 tablet

A101 aktüel kataloğunda bu hafta birbirinden güzel ürünler yer alıyor. Küçük ev aletleri, beyaz eşya ve diğer teknoloji ürünlerinden farklı olarak; bu hafta Lenovo M10 Tablet özelliklerini değerlendireceğiz. Günlük hayatta severek kullanacağınız tableti A101 mağazalarından satın alabilirsiniz. İşte uygun fiyatlı tabletin özellikleri.

Lenovo M10 Tablet özellikleri ve fiyatı

Günlük işlerinizde kullanabileceğiniz Lenovo tablet 10.1” inç IPS ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 429 işlemciden güç alan tabletin; 32 GB dahili hafızanın yanı sıra arttırabilir hafıza özelliği var. Görüntülü görüşmelerinizi gerçekleştirebileceğiniz 2 megapiksel ön kameranın yanı sıra; 5 megapiksel arka kamerada bulunuyor. Ayrıca ortalama kullanımda gün boyu yetecek 4850 mAH pil kapasitesi ile 2 GB RAM kapasitesine sahip.

Lenovo tablete eğer isterseniz klavye veya kılıf takarak daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Özellikle okul döneminin açılması ile ihtiyaç listelinde yer alan tablet gereksiniminizi 30 Eylül tarihinde A101 mağazalarından karşılayabilirsiniz. Tableti online veya mağazalarda 2 yıl garanti ve taksit seçenekleri ile 1099 TL’ye satın alabilirisiniz.

Ürünü detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz