Squid Game sevenlerin izleyebileceği dizi ve filmler

0
369 Okunma

17 Eylül’de Netflix’te yayınlanan Squid Game, dünya çapında büyük bir ilgi ile karşılandı. Diziyi bitiren seyirciler 2. sezonu bekler oldu. Bizlerde bu bekleyişte izleyebileceğiniz Squid Game benzeri yapımları listeledik. İşte Squid Game sevenlerin izleyebileceği dizi ve filmler:

Alice in Borderland

squid-game-sevenlerin-izleyebilecegi-dizi-ve-filmler-2

Squid Game sevenlerin izleyebileceği dizi ve filmler listemizin ilk sırasında Alice in Borderland yer alıyor. Netflix orijinal dizisi Alice in Borderland’ın konusu kısaca şu şekilde: Amaçsız bir bilgisayar oyuncusu ve iki arkadaşı kendilerini paralel evrendeki Tokyo’da bulur. Burada hayatta kalmak için bir dizi acımasız oyuna katılmaları gerekir.

Sense8

squid-game-sevenlerin-izleyebilecegi-dizi-ve-filmler-3

Sense8, Netflix’in en sevilen ve en büyük dizi projelerinden birisi. Bu dizi dünyanın farklı noktalarında sekiz yabancının ortak bir bilinçaltını paylaştıklarını keşfetmeleri ile başlayan bir hikaye konu alıyor.

The Revenant

squid-game-sevenlerin-izleyebilecegi-dizi-ve-filmler-4

Listemizdeki bir diğer yapım ise The Revenant. Film insanın sadece insan ile değil, doğa, başka bir deyişle yaşamın ve evrenin en saf, en olduğu gibi dolaysız formu ile de yaptığı yoğun ve vahşi bir ölüm-kalım mücadelesini anlatıyor.

Platform

squid-game-sevenlerin-izleyebilecegi-dizi-ve-filmler-5

Netflix’te yayınlanan popüler İspanyol distopya filmi ‘The Platform‘ (El Hoyo), korkunç tecrit koşulları altında hayatta kalabilmek için verilen mücadeleyi anlatıyor.

Sweet Home

En iyi Netflix Kore dizilerinden biri olan Sweet Home‘un konusu şu şekilde; Hyun, Ailesini korkunç bir kazada kaybetmesinin ardından yalnız kalan bir lise öğrencisidir. Evini terk etmek zorunda kalan Hyun; canavarların insanlığı yok etmeye çalıştığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Hyun, insan ırkından geriye kalanları kurtarmak için zamana karşı savaşmak zorunda kalır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz