Netflix Türkiye ekim ayı içerikleri belli oldu

0
528 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Platformun ekim ayında yayınlayacağı içerikler açıklandı. İşte yayınlanacak yeni dizi ve filmler:

Maid

netflix-turkiye-ekim-ayi-icerikleri-belli-oldu-2

Stephanie Land’in kaleme aldığı “Maid” dizisi, 1 Ekim‘de izleyiciyle buluşacak. Mini dizinin konusu şu şekilde; Şiddet dolu bir ilişkiden kaçan genç bir anne, zar zor da olsa geçimini sağlamak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için hizmetçilik yapmaya başlar.

Suçlu

netflix-turkiye-ekim-ayi-icerikleri-belli-oldu-3

Başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal‘ün başrolünde olduğu Suçlu filmi, 1 Ekim tarihinde yayınlanacak. Filmin konusu ise şu şekilde: Bir 911 çağrı merkezinde sabah saatlerinde geçiyor. Çağrı operatörü Joe Baylor (Gyllenhaal), çağrı merkezini arayan ve hayatı tehlikede olan bir kişiyi kurtarmaya çalışır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve tek çıkış yolunun gerçekle yüzleşmek olduğunu keşfeder.

Seinfeld

netflix-turkiye-ekim-ayi-icerikleri-belli-oldu-4

Heyecanla beklenen, sitcom tarihinin en iyi dizilerinden biri olan Seinfeld, 1 Ekim’de Netflix’te olacak.

The Billion Dollar Code

Netflix’in Almanya yapımı yeni dizisi The Billion Dollar Code 7 Ekim‘de başlıyor. Gerçek olaylardan uyarlanan bu mini dizi, Google Earth algoritmasının yaratıcıları olarak yenilmesi imkânsız sayılan bir rakibe karşı haklarını savunmak için mahkemeye giden iki öncü Alman bilgisayar programcısının hikâyesini anlatıyor.

Kin

Yılmaz Erdoğan’ın başrolde olduğu Kin isimli film bir ailenin intikam hikayesini anlatıyor. 8 Ekim tarihinde yayınlanacak Kin, polisiye türünde oldukça iddialı bir yapım olarak karşımıza çıkacak.

You

netflix-turkiye-ekim-ayi-icerikleri-belli-oldu-1

İlk iki sezonuyla büyük ses getiren Netflix dizisi You 3. sezonuyla 15 Ekim‘de izleyiciyle buluşacak.

  • Bright Samurai Soul – 12 Ekim
  • Ortak Mücadele: Krizi Birlikte Göğüslemek – 12 Ekim
  • Fever Dream – 13 Ekim
  • Sen, Ben, Onlar ve Biz – 15 Ekim
  • The Lighthouse – 18 Ekim
  • Kimya – 18 Ekim
  • Night Teeth – 20 Ekim
  • Locke&Key 2. Sezon – 22 Ekim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz