A101’den satın aldığım kaliteli düzleştirici ? (Arzum Nuvo saç düzleştirici)

1
908 Okunma

Bu videomuzda inceleme konuğumuz Arzum’un AR5067 model numaralı Nuvo saç düzleştiricisi. Her saça uygun yapısı, keratin ve argan yağı katkılı seramik plakaları ile öne çıkan saç düzleştiricisine yakından bakıyoruz…

Arzum AR5067 Nuvo inceleme

A101’de satışa sunulan Arzum’un AR5067 Nuvo saç düzleştiricisini edindik. Altın detaylara sahip siyah rengin hakim olduğu modelde LED göstergeler ile beklediğiniz hemen her şeyi verebilen Arzum Nuvo fiyatı ile de kullanıcısını memnun ediyor. Kısa sürede ısınarak kullanımınıza hazır hale gelen ürün teknik özellikleri ise şu şekilde:

Arzum AR5067 Nuvo modeline sahip olmak için linke ulaşabilirsiniz.

Arzum AR5067 Nuvo teknik özellikleri

100 ile 230 derece arasında sıcaklıklara ulaşabilen saç düzleştirici bu sayede farklı kullanıcı beklentilerine yanıt verebiliyor. Isıyı dilediğiniz gibi ayarlayabiliyor olmanızın yanında bu saç düzleştiricinin hızlı ısınma özelliği ile size vakit kaybettirmeyecek bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

LED göstergeleri sayesinde cihaz hakkında çok sayıda detayı görebileceğiniz model, kilit sistemi ve otomatik kapanma özelliği ile de tam güvenlik sunabiliyor. Geniş düzleştirme plakaları sayesinde hızlı düşleştirme sağllayabilen düzleştirici 24 aylık garanti süresi ile satılıyor.

Arzum AR5067 Nuvo modeline sahip olmak için linke ulaşabilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz