Kitapseverler için uygulama önerisi: 1000Kitap

0
794 Okunma

Hayatımızın vazgeçilmezi sosyal medya, farklı bir çok alanda hizmet veriyor. Sadece fotoğraf paylaşılan, genellikle yazı üzerine olan  her ikisini de barındıran bir çok çeşidi mevcut. Biz bugün yönümüzü kitapseverlere çeviriyoruz. 1000Kitap, okuma çetelenizi tutabileceğiniz, okuduğunuz kitaplardan alıntılar ve incelemeler yapabileceğiniz yeni kitaplar keşfedebileceğiniz bir platform. Sosyal medya aracı olan bu platformun aynı zamanda mobil uygulaması da bulunuyor.

Dijital çizgi roman kitapları dünyasında okunması gereken en iyiler!

1000Kitap nedir? 1000Kitap nasıl kullanılır?

1000Kitap  2 Mayıs 2012’de Hacı Seydaoğlu tarafından, tamamen kitaplar baz alınarak oluşturulmuş bir sosyal medya platformudur. Platforma mail adresiniz aracılığı ile ücretsiz üye olabiliyorsunuz. Kitapseverler, özellikle okudukları kitaplardan alıntılar yapmayı, bazı kayıtlar oluşturmayı sever. Bu uygulamayı telefonunuza indirerek sizde okuduğunuz kitaplar hakkında yorumlarınızı, alıntılarınızı paylaşabilir veya yeni kitaplar keşfedebilirsiniz. Diğer kullanıcıların yorum ve alıntılarına bakarak merak ettiğiniz kitaplar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca  1000Kitap mobil uygulaması sayesinde her an kitaplarınız ile ilgili güncellemeler yapmanız mümkün.

1000Kitap

Mobil uygulama, içerisinde kitap okumaya sizi daha da teşvik edecek özellikler barındırıyor. Düzenli olarak kitap okuma konusunda bizi en çok motive eden aylık veya yıllık hedefler koymaktır. Uygulama ile siz de kendinize hedefler koyabilir, anlık durumlarınızı güncelleyebilir veya çeşitli kitap okuma etkinliklerine katılabilirsiniz. Bunların yanı sıra kitap kardeşliği gibi karşılıklı kitap alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Siz de bu uygulamayı ücretsiz indirip platforma üye olarak kitapseverler ile ortak bir alan da buluşabilirsiniz. Okuduklarınız ile ilgili yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşabilir, kitaptan aldığınız alıntılar ile geleceğe bir anı oluşturabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz