A101’de 10 TL’ye satılan makaron kulaklık! – İnceleme

0
1.069 Okunma
makaron kulaklık

Pembe Teknoloji olarak hayatımıza renk katan ama uygun fiyatlarıyla da bütçenizi zorlamayacak yeni teknolojileri sizler için incelemeye devam ediyoruz. Bugün inceleme masamızda, farklı renk seçenekleri ve makaron görünümü ile iştah kabartan bir kulaklığa yakından bakıyoruz.

GoSmart’ın A101 mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunulan kulaklığını inceliyoruz. 9,95 TL’lik fiyatı ile herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir kulaklık olan GoSmart’ın farklı modellerine bu zamana kadar A101 mağazalarında rastlamıştık. Bugünse karşımıza kutu tasarımı ile dikkat çeken bir başka model eşlik ediyor. Klasik bir kulak içi kulaklık olan model farklı renk seçeneklerine sahip. Mavi, sarı, siyah, pembe, yeşil ve gri olarak 6 farklı renk seçeneği ile birlikte gelen kulaklık özellikle sarı, pembe ve yeşil renkleriyle gerçek bir makaron görünümü yakalayabiliyor.

Stereo ses çıkışını destekleyen GoSmart kulaklık, dahili mikrofona da sahip. Bu sayede telefon görüşmelerinizi de rahatlıkla kulaklık üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Dilerseniz sözü fazla uzatmayalım ve GoSmart’ın bu sevimli kulaklık modeline yakından bakalım. İyi seyirler…

Siz GoSmart kulak içi kulaklık hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın

Pinterest, iOS 14 gelince günlük indirme rekoru kırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz