Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana Sayfa Akıllı Telefon Instagram Reels yenilikleriyle TikTok’a meydan okuyor!

Instagram Reels yenilikleriyle TikTok’a meydan okuyor!

0
458 Okunma
Instagram reels, TikTok

Instagram, TikTok kullanıcılarını kazanmak için yine bir şeyler peşinde. ABD’de TikTok tartışmaları devam ederken, Instagram’dan yeni atak geldi. TikTok’a rakip olarak geliştirilen Instagram Reels beklenen ilgiyi göremediği için uygulama yeniden harekete geçti. Dünya çapında bir çok kullanıcısı bulunan sosyal medya uygulaması birkaç değişikliğe gidiyor.

Instagram Reels videolar için yeni özellikler deniyor!

Instagram’ın yapacağı yenilik ile artık Reels videoları için 30 saniyeye kadar uzunlukta klipler oluşturabilirsiniz. Ayrıca video kaydı için 10 saniyelik geri sayım sayacının da eklendiği bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca klipleri kırpıp silebilirsiniz, bu da düzenleme sürecini daha sorunsuz hale gelmesine yarar.

Instagram Reels, TikTok, sosyal medya uygulamaları

Instagram Reels’in TikTok’a rakip olarak geliştirildiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Her ne kadar Reels tahmin edilen beğeniyi yakalayamasa da yapılan yeni düzenlemeler ile birlikte daha kullanışlı hale gelecek. Instagram’ın TikTok ile rekabet etme girişimi gün geçtikçe çekişmeli bir hale bürünüyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Instagram ilerleyen zamanlarda video sürelerini uzatabilir

Bu gelişmelerden anlaşılan o ki Instagram’dan Reels için her an yeni ataklar gelebilir.

Pinterest, iOS 14 gelince günlük indirme rekoru kırdı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz