Acun Ilıcalı yeni dijital platformunun ismini açıkladı

0
971 Okunma
acun ılıcalı, exxen, netflix

TV8’in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı dijital bir platform kuracağının sinyallerini haftalar öncesinden vermişti. . TV8’in dijital versiyonu gibi olacağı tahmin edilen uygulama için bugün beklenen duyuruyu yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni kuracağı platformun adının “Exxen” olacağını açıklayan yapımcı sevenlerini heyecanlandırdı.

Netflix, Blu TV tarzında bir format gibi olacağı bilinen Exxen için bugün, Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, “Yeni dijital platformumuz Exxen’de yakında beraberiz” dedi.

Acun Ilıcalı Exxen için neler dedi?

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yeni dijital platformu Exxen ile ilgili detayları da burada paylaşmıştı. Ilıcalı şunları söylemişti:

“Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye’nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.”

acun ılıcalı, exxen, netflix

Exxen’de hangi ünlüler yer alacak?

Yeni platformunda yarışmalara ağırlık vereceği bilinen Ilıcalı, Cem Yılmaz, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi tanınan isimlerle çalışacak. Öte yandan Acun Ilıcalı, rap müzik temalı bir yarışma programı düzenleyeceğini duyurmuştu. Fakat bu yarışma programının Exxen’de yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında henüz net bir bilgi yok.

Ayrıca  Ilıcalı’nın yeni platformunda yarışmaların yanı sıra orijinal dizi ve filmlere de yer verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz