Apple’ın yüz maskesi ilk kez kutudan çıktı!

0
545 Okunma
apple'ın yüz maskesi, yüz maskesi,

Apple’ın çalışanları için yüz maskesi ürettiğini ve tasarımının nasıl olacağını daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise şirketin ürettiği maske ortaya çıktı ve YouTube’da Unbox Therapy kanalı maskenin kutu açılışını ve inceleme videosunu çekti.

Apple’ın yüz maskesi kutudan çıktı

Apple, koronavirüs salgını büyüyünce tüm dünyada mağazaları ve ofislerini kapatarak evden çalışma sistemine geçiş yapmıştı. Salgın etkisi biraz azalınca ve yeni normale geçerken şirket mağazalarını da açmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda ise Apple kendi şirket çalışanları için özel bir maske üretimine başladı.

Mağazalarında yeni normal ile sınırlı sayıda müşteriyi ağırlayan Apple, önlemlerini artırmaya devam ederken çalışanlarına da özel maske üretti. Tasarımı da normal telli maskeden oldukça farklı olan Apple Face Mask görüntüsüyle ve paketlemesiyle de güven veriyor.

Kurumsal ve perakende çalışanlarını salgından en iyi şekilde korumak isteyen şirket maskeyi mühendislik ve endüstriyel tasarım ekiplerine tasarlattı. Maskenin yüze daha iyi oturması için çene kısmı yuvarlak burun kısmı ise sivri olarak ayarlanmış olduğu görülüyor.

Apple kendi çalışanları için yüz maskesi üretti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz