Adidas’ın en teknolojik ayakkabısı: Ultraboost 20!

0
3.078 Okunma

Adidas, Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) U.S. National Lab ile bir ortaklık gerçekleştirdi. Bu ortaklığın bir ürünü olan Adidas Ultraboost 20 isimli ayakkabı da yakın zaman önce tanıtıldı. Biz de Pembe Teknoloji olarak bu tanıtım etkinliğine katıldık ve uzay teknolojisinden ilham alan ayakkabıyı yerinde inceledik. Ultraboost 20 özellikleri neler?

Astronot gibi antreman yapmak

adidas’ın Ultraboost serisine yeni bir model eklendi. Ultraboost 20 özellikleri neler?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Ultraboost 20 özellikleri ile dikkat çekiyor

Adidas’ın Ultraboost serisi sahip olduğu taban teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bu serisinin en yeni üyesi de 2020 yılına merhaba dedi.

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) U.S. National Lab ile uzun süreli ortaklığın sonucu olarak ortaya çıkarılan bu ilk modelin her bir parçası uzay mekiği inşasıyla paralellikler gösteriyor.

İşbirliğinin ikinci adımında ise Adidas, yeni ürünlerin araştırma geliştirme süreçleri için Boost teknolojisini uzayda test edecek.

Primeknit üstü Tailored Fiber Placement (TFP) teknolojisi ile gelen ayakkabı, spor yaparken enerjinin tamamen ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu inovatif teknik, elyafı milimetrelere ayırarak hassas bir şekilde dikilen ve oluşturulan yüksek performanslı ve hafif bir üst kısım oluşturuyor.

Optimize edilmiş Boost teknolojisi de bulunan ayakkabı, orta tabandaki her bir adımda enerjiyi yakalayıp, her adımda enerjinin geri dönüşümünü sağlıyor. Koşucuların ileri atılmaları için bu enerji ayak uçlarına geri döndürülüyor.

Strechtweb de ayakkabının bir diğer özelliği. Stretchweb dış tabanı Boost orta tabanı ile uyum içinde çalışırken Continental kauçuk da tüm yüzeylerde maksimum tutuş sağlıyor.

Ayakkabının sahip olduğu Torsiyon Yayı, yere inip basmada daha fazla destek için hafif bir yapı sağlarken, koşucuların ileri atılmaları için de çabuk geçiş imkanı veriyor.

Performans laboratuarı EXOS ile ortak çalışan adidas, dünya çapındaki koşucuların kendilerini zorlayıp bir astronot gibi antrenman yapmaları ve tecrübe etmeleri için özel “Train Like An Astronaut (Astronot Gibi Antrenman Yap)” adını verdiği bir de egzersiz programı hazırladı.

Ultraboost 20 fiyatı

Ayakkabının tanıtım lansmanı ile birlikte fiyatı da açıklandı. Uzay teknolojisine sahip Ultraboost 20 fiyatı, 1.349 TL olarak belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz