Netflix Spotify iş birliğiyle yeni dizi geliyor!

0
615 Okunma
netflix-spotify-is-birligiyle-yeni-dizi-geliyor

Netflix , İsveçli Dagens Industri, Sven Carlsson ve Jonas Leijonhufvud’daki iş raporlarındaki “Spotify Untold” adlı kitaptan esinlendiğini ve bu esinlemeler sonucu yazılmış bir dizi tasarladıklarını açıkladılar. Dizinin hikayesi Spotify’ın kuruluşunu konu alacak. Hikayede odaklanacak bir diğer konu ise insanların son on yılda nasıl müzik dinledikleri olacak. Bu dizi Netflik Spotify iş birliğinin olduğu ilk proje.

netflix-spotify-is-birligiyle-yeni-dizi-geliyor

Netflix, Spotify ve kurucularının hikayesini konu alacak

Netflix bünyesinde çalışan Uluslararası Orijinaller Kuzey Avrupa Direktörü Tesha Crawford’un söylemine göre “Spotify’ın kuruluş hikayesi, yerel bir hikayenin nasıl küresel bir etkiye sahip olabileceğinin harika bir örneğidir” dedi.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’a gelen tepkiler

 

Dizinin öyküsü, İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel Ek’in müzik korsanlığını ve zamanında ücretsiz yasal müzik servisi yapan iş birlikçisi Martin Lorentzon’un etrafında şekillenecek. Küçük bir İsveç teknoloji endüstrisi grubunun müziği dünya çapında nasıl devleştirdiğini izleyeceğiz. Netflix Spotify dizisi için “zorlu mahkumiyetlerin, devam etmeyen irade, erişim ve büyük hayallerin küçük oyuncuların statükoyu sorgulamaları için nasıl yardımcı olabileceğini anlayacağız” diyerek yeni diziyi bu sözlerle değerlendirdi.

Netflix Spotify uygulaması ve kuruluşunu konu alan bu dizide hem İngilizce hem de İsveççe dillerinde alt yazı alternatifleri sunulacağını söylüyor. Fakat dizi hakkında ne zaman yayın hayatına başlayacağı, kadrosunda kimlerin olacağı ve kaç sezon devam edeceği konusunda bilgilendirmeler henüz yapılmadı.

Netflix nedir?

netflix-spotify-is-birligiyle-yeni-dizi-geliyor

 

1997 yılında Kaliforniya’da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kurulan Amerika kökenli kuruluştur. Uygulamaya üye olduğunuz takdirde Netflix’e özel dizileri filmleri ve belgeseleri istediğiniz gibi izleyebileceğiniz bir platformdur. Ayrıca bu uygulama kullanıcılarına televizyon, mobil cihaz ve bilgisayar üzerinden de izleme olanağı sunuyor.

Spotify nedir?

netflix-spotify-is-birligiyle-yeni-dizi-geliyor

Spotify İsveç asıllı bir müzik veri akışı sistemidir. Sony, EMI, Universal gibi dünyaca ünlü plak şirketlerine kayıtlı, seçilmiş müziklerin, herhangi bir kısıtlama olmaksızın dinlenmesine olanak sağlayan bir uygulamadır. Dünya çapında milyonlarca şarkıya ve diğer içeriklere de erişebilmeyi sağlayan bir dijital müzik, podcast ve video aktarma hizmetidir. Şu an dünyada en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme uygulamasıdır. Ayrıca kendinize özel çalma listeleri de oluşturabilme seçeneğine sahipsiniz.

Google Pixel artık eski fotoğraflara da ‘Portre Modu’ uygulayabiliyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz