Adidas güneş enerjili kulaklığını tanıttı: Adidas RPT-02 SOL

0
290 Okunma
Adidas RPT-02 SOL

Sporseverlerin favori markası Adidas, teknoloji sektöründen yeni bir hamle ile karşımızda. Dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Adidas, güneş enerjisi ile şarj olan kablosuz kulaklığını tanıttı. Adidas RPT-02 SOL olarak adlandırılan ürün hakkındaki detayları sizler için derledik.

Adidas RPT-02 SOL özellikleri

Adidas RPT-02 SOL

Geçtiğimiz aylarda geliştirilmeye başlanan model için nihayet sona gelindi. Sporseverlerin tercih etmek isteyeceği kablosuz kulaklığın en belirgin özelliği güneş enerjisi ile şarj olması. Resmi olarak gösterime çıkan model kafa üstü kulaklık modelleri kategorisinde yer alacak. Sportif bir tasarıma sahip kulaklığın üst kısmında Powerfoyle isimli bir güneş hücreli materyali yer alıyor. Bu materyal sayesinde gün ışığını enerjiye çeviren kulaklık, aynı zamanda iç mekan ışıklarını da enerjiye dönüştürüyor. Kısaca evde ya da dışarda spor yaparken kulaklığınızı da şarj etmiş oluyorsunuz.

Adidas RPT-02 SOL

Spor yapanların en çok dikkatini özelliklerden biri olan su geçirmezlik, kısmen kulaklıkta yer alıyor. Bu model IPX4 sertifikasına sahip. Sürekli enerji toplayan modelin toplamda 80 saat performans sunduğu öne sürülüyor. Eğer kulaklığı aktif olarak kullanıyor ve sürekli ışığa maruz kalıyorsanız bu süre sonsuz derecede artabiliyor. Gücünü doğadan alan kulaklığın bir diğer detayı ise dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş olması. Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklık modelinde plastik ve naylondan dönüştürülmüş bir materyal kullanmış.

https://pembeteknoloji.com.tr/whatsapp-windows-uygulmasini-yayinladi-artik-ozgursunuz-44806/

Kablosuz kulaklık modelinin satışı 23 Ağustos tarihinde başlayacak. Satış için belirlenen fiyat ise 229 dolar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz