Reklamlı Netflix aboneliğinden yeni detaylar ortaya çıktı! en sevilen özellik olmayacak

0
167 Okunma
reklamlı netflix

Bu yıl birçok platformda ciddi fiyat artışları yaşandı. Zamlar konusunda ilk adımı atan dijital içerik platformu da Netflix oldu. Diğer platformlar ile fiyat konusunda rekabette geri plana düşen Netflix, reklamlı paket seçeneği ile aboneleri geri kazanmayı hedefliyor. Fakat uygun fiyata sunulacak reklamlı Netflix aboneliğinde birçok özelliği göremeyecekseniz. İşte detaylar

Reklamlı Netflix aboneleri indirme özelliğini kullanamayacak!

Netflix filmi

Dünya da ve ülkemizde televizyon kültürünü tamamen değiştiren Netflix, milyonlarca aboneye sahip. Fakat son zamanlardaki fiyat artışı ve ekran paylaşma konusundaki tedbirler platformun başarısına gölge düşürmeye başladı. Araya Disney+ gibi daha uygun fiyata seçenek sunan şirketlerde girince rakipler arası yeni bir alan açıldı. Platformlar artık ücretli abonelik sistemlerini ikiye bölmeye hazırlanıyor. Reklamlı ve reklamsız olmak üzere hizmet vermeye başlayacak olan Netflix, reklamlı abonelerden fiyatı alırken özelliklerin bazılarını da kısıtlamaya karar verdi.

Uygun fiyata abone olabileceğiniz reklamlı Netflix seçeneğinin ayrıntıları gelmeye devam ediyor. Henüz fiyat konusunda bir açıklama gelmedi fakat kısıtlanacak özellikler ortaya çıkmaya başladı. Bu kullanıcılar uygun fiyata tercih ettikleri abonelik sistemi ile yalnızca çevrimiçi içerik izleyebilecekler. Yani Netflix ’in çok sevilen indirme ya da diğer bir deyişle çevrimdışı izleme özelliği aktif olmayacak.  Henüz firmadan resmi bir açıklama gelmedi fakat geliştirici Steve Moser kodlar arasındaki detay ile konuya dikkat çekti. Aslında bu durum bizi çokta şaşırtmadı. Çünkü daha önce normal ücretli üyelik ile uygun fiyatlı seçeneğin birbirinden sadece reklam konusunda ayrılmayacağı dile getirilmişti.

Adidas güneş enerjili kulaklığını tanıttı: Adidas RPT-02 SOL

Disney+ gibi farklı platformlarında yer aldığı kategoride tüm seçeneklerin belirginleşmesinin ardından nasıl bir denge olacağı merak ediliyor. Siz hangi dijital içeril platformlarına abonesiniz? Yorumlara bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz