WhatsApp Windows uygulamasını yayınladı! Artık özgürsünüz

0
176 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bugün bir yeniliğe imza attı. Uzun bir süredir deneyimlediğimiz Windows masaüstü WhatsApp uygulaması resmi olarak yayınlandı. Artık telefona ihtiyacınız olmadan WhatsApp uygulamasını kullanabileceksiniz.

Reels’a etkileşimi arttıracak yeni özellik geldi

WhatsApp Windows masaüstü uygulaması yayınlandı!

WhatsApp Windows masaüstü

Mobil cihazlar arası iletişimi sağlayan WhatsApp, sunduğu özellikler ile alanındaki liderliğini koruyor. 2021 yılında ortaya çıkan gizlilik sözleşmesi endişesi, başarılı platformu yerinden düşüremedi. Birçok uygulamanın yer aldığı mesajlaşma alanında hala en çok kullanılan uygulama WhatsApp. Bu başarısını özelliklerini geliştirerek koruyan platform yeni bir uygulama duyurusu ile geldi. Özellikle çalışan bireylerin sıklıkla kullandığı bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanımı resmiyet kazandı. Bu zamana kadar bilgisayarda uygulamayı kullanmak için Web özelliğinden yararlanıyorduk. Fakat artık resmi bir WhatsApp Windows masaüstü uygulaması bulunuyor. Bu uygulama size sadece bilgisayar üzerinden mesajlaşmayı değil, aynı zamanda telefona ihtiyacınız olmadan platformu kullanmanıza imkan tanıyacak. Firma konu hakkında resmi bir açıklama da yaptı.

“WhatsApp’ın Windows kullanıcılarına yönelik yeni masaüstü uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulamaya bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Peki bu yeni uygulama ile neler değişiyor? WhatsApp Masaüstü kullanıcıları şimdiye dek web tabanlı masaüstü uygulamamızı (WhatsApp Masaüstü) veya tarayıcı tabanlı uygulamamızı (WhatsApp Web) kullanıyordu. Kullanıcılarımıza sunduğumuz WhatsApp deneyimini iyileştirmek için sürekli çalışıyoruz. Bu nedenle Windows ve Mac işletim sistemleri için özgün uygulamalar geliştiriyoruz.”  Yani en sonunda Windows tarafında “özgün uygulama” altyapısına geçiş yapan WhatsApp, bunun önemli avantajlarını ise şöyle sıralıyor:

  • Özgün uygulamalar daha güvenilir ve daha hızlıdır.

  • Özgün uygulamalar masaüstü işletim sisteminiz için tasarlanmış ve optimize edilmiştir.

  • Özgün uygulamalar telefonunuz çevrimdışıyken bile bildirim ve mesaj almaya devam etmenizi sağlar. (Kesinlikle en önemli artılardan birisi bu oluyor)”

Birçok kullanıcının heyecanla beklediği haber nihayet geldi. Uygulamayı buradaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz