Aftershokz Aeropex kemik iletimli kulaklık

0
677 Okunma

Birçoğumuz sosyal hayatımızın hemen her alanında kulaklık kullanıyoruz. İş yerinde, otobüste, sokakta hatta bazen evde bizim için oldukça kullanışlı. Tabii nasıl kulaklık kullandığımız ve rahat edip edemediğimizde oldukça önemli.Yeni Aftershokz Aeropex kemik iletimli kulaklıklarla çevremizi daha iyi duyabiliyoruz.

Galaxy Note 10 kulaklıklığının ilk özelliği belli oldu

Aftershokz Aeropex kemik iletimli kulaklık

Nasıl bir kulaklık kullanırsak kullanalım hepimizin sorunu çevremizden biri bir şey dediği zaman onu duyamamak veya sesimizi bu kulaklıklar yüzünden karşımızdakine duyuramamak. Aftershokz Aeropex kemik iletimli kulaklıklar ile bu sorun ortadan kalkıyor. Aftershokz Aeropex kulaklıklar sesi iletmek için parmak uçlarında bulunan Transdüserler’i kullanır. Bu Transdüserler sayesinde kulaklığın içindeki sürücü cildiniz ve kemikleriniz arasında uygun bir rota belirleyerek iç kulağınıza sesi iletir. Böylece çevrenizden birisi size seslendiğinde onu rahatça duyabiliyorsunuz.

Aftershokz Aeropex kemik iletimli kulaklık

Ayrıca işitme kaybı yaşayan içinde faydalı olduğu iddiası söz konusu. Aftershokz Aeropex kulaklığı kulağınıza yerleştirdiğinizde kulak zarını çevreler ve sesi net bir şekilde duymanızı sağlar. Bu kulaklıklar ile iki cihaz arasında sorunsuz geçiş sağlayabilirsiniz. Ayrıca su geçirmez özelliği ve sekiz saatlik pil ömrü ile de kullanımını kolaylaştırıyor. Tek sorun kendi sesinin net olmasına rağmen dışarıda ki sesi de algılayabiliyor olmanın biraz yorucu olduğu gerçeği.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz