Alışverişte akıllı aynada kıyafet deneme dönemi!

0
1.549 Okunma
akıllı ayna

Artık alışveriş yaparken satış danışmanından değil robotlardan yardım alınacak. Kabinlerde akıllı aynadan kıyafet deneme dönemi başlıyor.

Beklenen an geldi: iPhone 11 ailesinin fiyatları açıklandı!

Ünlü giyim markası Defacto Türkiye’de bir ilke imza attı. Akasya AVM‘de uygulamaya başlanan akıllı mağaza modeliyle müşteriler dakikalar içinde işlerini halledebilecek. Mağazaya girildiğinde müşterileri robotlar karşılayacak ve kıyafetleri akıllı aynadan denemeleri için kullanımını anlatarak yardımcı olacak. Ödemeler de kasadan değil bu sistem sayesinde dijital olarak yapılabilecek ve poşet taşıma gibi bir dert olmayacak. Satın alınan kıyafetler bir saat içinde başka bir Defacto mağazasından da teslim alınacağı gibi kargo ücreti ödemeden bir gün içinde tercih edilen herhangi bir yerden alınabilecek. Teknolojinin ne kadar ilerlediğini tekrar daha iyi anlamamızı sağlayan bu sistem mağazacılık sektöründe bir devrim yaratacak.

defacto akıllı mağaza ile ilgili görsel sonucu

İlginç tasarımlar: Bavul mu yoksa motosiklet mi?

 

Müşteriler bu yeni sistemle tercih ettikleri kıyafetleri kabinlerde bulunan akıllı aynalar sayesinde inceleyebilme fırsatı bulacak, bu sayede de mağazada arama zahmetine girmeyerek deneyebilecek ve bundan oldukça vakit kazanacak. Kabinde bu işlemi yaparken sanal gerçeklik gözlüklerini kullanarak ürünün farklı renk ve beden seçeneklerini de görerek üzerlerinde deneyebilecekler. Akıllı mağazanın bir diğer faydası da kağıt kullanılmayarak doğaya katkıda bulunması ve israfı önlemesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz