İlginç tasarımlar: Bavul mu yoksa motosiklet mi?

0
664 Okunma
elektrikli motorsiklet

Elektrikli birçok araç hayatımızda yer etmeye başladı. Elektrikli scooter’dan, elektrikli arabalara kadar birçok seçenek önümüze çıkıyor. Ancak bunlardan en ilginciyle karşınızdayız. Huigyu Kim tasarladığı elektrikli motosiklet ile farklı bir tasarım dilini kullanmayı tercih etmiş. İlk bakışta bavulu andıran minik ve dikdörtgen forma sahip bu araç, farklı bir havaya sahip.

elektrikli motorsiklet

Elektrikli motosiklet çokgen formuyla farklı görünüyor

Birçok farklı tasarım bulunsa da söz konusu elektrikli motosiklet, Travele adıyla karşımıza çıkıyor. Dürüst olmak gerekirse diğer motosikletlerden oldukça farklı duruyor. Kullanıma hazır şekilde tasarlanan bu araç konsepti Huigyu Kim‘in fütüristik bakış açısını ortaya koyarken aynı zamanda teknolojik çizgiler arasında nasıl geçiş yaptığını gösteren bir tasarım.

elektrikli motorsiklet

Yukarıda da görüldüğü gibi motosikletin dışında 90’lardaki el kameralarına benzeyen farklı tasarım, yeşil rengin hakimiyetine girmiş durumda. Cuboidal formdan oluşan bu motosiklet tasarımı, biraz kübik ve biraz da farklı elementlerden oluşan bir yapı diyebiliriz.

elektrikli motorsiklet

Bu ilginç olarak seçilen tasarım dışında, arka ve ön olmak üzere büyük ve iki güçlü tekerleğe sahip. Kullanmak istediğinizde ise koltuğu ve kontrol için ön kısımdan motosiklet direksiyonları açılıyor. Kolay kullanım sunmayı vaat eden bu motosiklet tasarımı, saklama haznesini de içinde barındırıyor. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

elektrikli motorsiklet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz