Akıllı ev teknolojileri ile yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz

2
275 Okunma

Teknoloji markası LG, akıllı ev ürünlerine getirdiği yeniliklerle kadınların ev yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Akıllı ev teknolojileri ile yaşam kalitenizi arttırabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Akıllı ev teknolojileri yavaş yavaş orta bütçeli çalışanların da evlerine girmeye başladı. Yavaş yavaş hayatlarımızda yerlerini alan bu teknolojiler her işi tek bir komut vererek ve bu komutları birbirine ileterek kullanıcısının zaman kazanmasına yardımcı oluyor.

LG‘nin ”Deep Learning” isimli teknolojisi ile üretilen ve birbirine bağlanabilen buzdolabı, fırın, bulaşık makimesi gibi ev ürüleri zaman kaynaklı sorunları ortadan kaldırıyor.

Son kullanma tarihlerini kaçırmayın

InstaView ThinQ buzdolabı, webOS platformu ve Alexa ev içi asistan ile çalışarak etkili bir gıda yönetimi sağlarken, kullanıcılar Akıllı Etiket özelliği ile buzdolaplarında sakladıkları yiyeceklerin kullanma tarihleri için hatırlatıcı oluşturabiliyorlar. Aynı zamanda buzdolabı içinde bulunan PanoramaView ile, yiyeceklerini akıllı telefonları aracılığıyla görüntülebiliyor ve alışveriş yapacakları zaman evlerinde hangi yiyeceklerin bulunduğunu ve eksiklerin neler olduğunu görebiliyorlar.

Aynı zamanda şirket, Easy Clean fırın ve QuadWash bulaşık makinesi isimlerinde iki ürün de sunuyor. Easy Clean fırın ile  hazırlanan tabağın bilgisini QuadWash bulaşık makinesine göndererek makinenin bu tabağa göre en uygun yıkama döngüsünü belirlemesini sağlıyor. Birbirleriyle bu gibi alanlarda bağlantı kuran cihazlar Hub Bot üzerinden de görüntülenebiliyorlar.

 

2 YORUMLAR

  1. Akilli cihaz veya cansiz varlik olmaz. Akildan soz ediyorsak ortada bir insan olmalidir. Bunlara programlanabilir diyorum. Simdi bu yaziyi yazan sahis. Programlanabilir cihazlarla yasam kaliteniz artar diyor. Yanlis. Bosle birsey soz konusu degildir. Yasam kalitesi spor ile, saglik ile, saglikli beslenme ile olur. Bu tur cihazlar tembellige itiyor insani. Tembellige ittigi gibi endise duymammamizi, dusunmemizi, iletisim kurmamizi onluyor. Birakin boyle seyleri. Eski moda seylere geri donun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz