Akıllı kalem ile yazdıklarınızı aktarmak artık çok kolay

0
325 Okunma
akıllı kalem seti

Bu akıllı kalem seti, karalamalarınızı veya notlarınızı cihazlarınıza aktarmayı sağlıyor. Birçok kişi artık ilerleyen teknolojiye karşılık kalem ile defterlere not almaktan uzaklaştı. Not almak isteyen kişiler ya akıllı telefonlarının notlar bölümüne önemli şeyleri not ederken, daha uzun örneğin ders notu gibi yazıları da iPad ile not edebiliyor. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilen  akıllı kalem seti, hem hala kağıt kullanan kişileri hem de dijitalleşmeye ayak uydurmuş kişilere sesleniyor.

akilli-kalem-seti

Akıllı kalem seti çok ve pratik

NEWYES Akıllı Kalem Seti ile dijital metinler oluşturabilirsiniz. Kağıt sayfalara aldığınız notlar dijital sisteme aktarılıyor ve isterseniz bu notları telefonunuzda bile görebiliyorsunuz.

Dışarıdan normal bir ajanda görünümünde olan defter sayfalarının en arkasında yer alan dijital panel defter sayfalarına aldığınız notları ve yaptığınız çizimleri kalem darbeleri sayesinde algılıyor ve kağıda çizdiğiniz her şey dijital ekrana aktarılıyor. Böylelikle hem dijital bir kopyaya hem de kağıt sayfalara sahip oluyorsunuz.

akilli-kalem-seti

Oldukça pratik bir kullanım sunan kalem ve defter ikilisi birbirleriyle entegre çalışıyor. Yalnızca kağıt sayfalarından dijital ekrana aktarım yapmıyorsunuz. Aynı zamanda dijital ekrana aktarılmış notlarınızı bir duş ile dijital metne çevirebiliyorsunuz.

Böylelikle bu metni kopyalayıp bir e-postaya ya da konuşma metnine yapıştırabiliyorsunuz. Yoğun tempoda çalışanlar için oldukça yararlı olan bu ürünün satışta olduğunu ve 149 dolara satışta olduğunu belirtelim.

Akıllı Starbucks kalemiyle kolay ödeme yöntemi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz