Realme ilk akıllı bilekliğini tanıttı

0
310 Okunma
realme-ilk-akilli-bilekligini-tanitti

Realme, ilk akıllı bilekliği ile mobil aksesuar işini daha da derinleştiriyor. Huawei ve Xiaomi’nin ardından Realme de bu furyaya katıldı ve Realme Band akıllı bilekliğini tanıtarak rekabeti kızıştırdı.

Tasarımı da oldukça şık olan Realme Band 3 farklı renk seçeneğiyle kadınların da oldukça ilgisini çekecek gibi görünüyor. Bu akıllı bileklik, 80 x 160 piksel çözünürlüğe ve 0.96” renkli ekrana sahip. Ayrıca ekrana 64 harf sığacak kadar büyük ve bundan daha uzun bildirimleri de gösterebilir. Gerektiğinde birden fazla sayfaya gitmek için dokunmatik özellikli düğmeyi kullanabilirsiniz.

Bilekliğe eşlik eden LinkSmart uygulaması, uygulamanın simgesi ile birlikte Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, Twitter, TikTok ve SMS bildirimlerinden gelen metni görüntülüyor. Uygulamayı 5 saat kadranından birini ayarlamak için kullanabilirsiniz (gelecekteki yazılım güncellemelerine daha fazlası eklenecektir).

realme-ilk-akilli-bilekligini-tanitti-1

Realme ilk akıllı bilekliği ile karşımıza çıktı

Ekran, TPU bilek bandına uzanan düz bir koruyucu cama sahip. Ayrıca günlük kullanımın aşınmasına ve yıpranmasına karşı dayanıklı, bandı da IP68 suya dayanıklı (1.5m), böylece duşta çıkarmanıza gerek kalmıyor.

Realme Band, kalp atış hızı izleme etkinken 10 güne kadar süren 90mAh’lık bir pakete sahip. Daha sonra 1 saat 47 dakika içinde şarj edilebilir. Bununla birlikte, Realme Band kalp atış hızınızı gerçek zamanlı olarak ölçer. Ayrıca uyku takibini destekler ve adım sayacı da var.

Realme Band bugün, şirketin Hindistan’da yerel saatle 14.00 ile 16.00 arasında “beklemekten nefret edilen satış” olarak adlandırdığı şekilde 1.499 INR (20.5 $) karşılığında satışa sunulacak. Akıllı bileklik 9 Mart’ta piyasaya sürülecek.

Cep telefonları fiyatlarına yeni ek vergi geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz