Black Mirror’dan fırlamış kızartma makinesi

0
1.371 Okunma
ekmek kızartma makinesi

Teknoloji küçük ev aletlerini uzun zaman önce etkisine almış olsa da geliştirilen yeni ekmek kızartma makinesi oldukça farklı özelliklere sahip. Kızartma makinesi diyoruz ancak burada farklı yapılardaki unlu mamüller de ısıtabiliyor. Black Mirror‘dan fırlamış gibi duran bu kızartma makinesinin akıllı özelliklerine bir bakalım.

Vestel Sefa T2500 tost makinesi

Geleneksellikten uzak ekmek kızartma makinesi: Revolution Cooking R180 Toaster

Bu ekmek kızartma makinesinin, ekmeğinizin ya da kızarttığınız ürünün kızarma seviyesini ayarlayabildiğiniz akıllı bir ayarı bulunuyor. Normal kızartma makinelerinde bir yerin daha fazla kızarmasını istemeyebiliyoruz. Bu ürün kızarttığımız ürünün her iki tarafının da eşit bir şekilde kızarmasını sağlıyor.

Dokunmatik ekran paneliyle kızartmak istediğiniz ürünü seçiyor ve onun ayarlarını da otomatik olarak yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Üç kızartma modu bulunan üründe, yedi kızartma tonu ve beş yemek ayarıyla birçok kişinin tercihine karşılık verebilecek bir makine. Aynı zamanda normalden çok daha hızlı bir şekilde ısınan bu makine kızartma işleminin süresini de kısaltıyor. Ekmek, İngiliz Muffin’i, Waffle ve benzeri besinleri özel kızartma ayarları sayesinde, yiyeceklerinizin kızartma ustası siz olacaksınız!

Fiyat etiketine bakıldığında ise karşımıza 299,95 dolar çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz