iPhone 7 kadar güçlü bir akıllı saat

0
870 Okunma
akıllı saat

Bir akıllı saatin nasıl telefondan daha güçlü olabileceğini merak ediyor olabilirsiniz. Söz konusu Android işletim sistemini kullanan TicWris Max akıllı saat ile beklentiler oldukça yükseğe çıkıyor. Özellikleriyle bir akıllı telefonu bileğinize takmaya imkan tanıyan marka, Asya’da popülerliğini artırıyor.

Oppo akıllı saat geliyor!

akıllı saat

Güçlü bir akıllı saat olarak TicWris Max

Büyük ve hantal bir kasaya sahip olsa da akıllı saatin, 4G bağlantısı bulunuyorken, aynı zamanda IP67 sertifikası ile su geçirmiyor. Ancak yine de bu saat ile yüzebileceğiniz anlamına gelmesin, daha kısa süreli su darbelerine karşı dayanıyor. Örneğin, duş almak gibi.

Büyük bir ekranı bulunan akıllı saatin, dört çekirdekli bir işlemciye sahip olduğu görülürken, 3 GB RAM ve  32 GB gibi yüksek bir depolamayla geliyor. 2880 mAh’lik bataryasının yanında, yüz tanıma sistemine sahip akıllı saat 8 Megapiksellik ön kamerasıyla dikkat çekiyor.

Bu özellikler sizin için yeterli değilse, Android 7.1.1 ile çalıştığını, GPS ve Wi-Fi’ye sahip olduğunu belirtelim. Bunların yanında bir de 640×480 piksel 2,86 inç ekranıyla size iyi bir ekran deneyimi sunuyor. Söz konusu özellikleri sayesindeyse, telefona gerek kalmadan aramalarınızı yanıtlayabilirsiniz.

Ancak cihazın en büyük handikapı, 153 gr ağırlığında olması diyebiliriz. Bu ağırlık diğer akıllı saatlere göre oldukça fazla, bunun nedeni de bünyesinde bulunan özelliklerle beraber, ekranının büyük olması.

Söz konusu ürün Çin’den 160 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyorken, diğer ülkelere de kısa süre içinde ulaşacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz