Yeni Instagram akımı: Corona virüsü influencer’ları

0
343 Okunma
yeni Instagram akımı

Sosyal medya gerçekten olumlu ve güzel şeylerin yayılmasını sağlıyor olsa da bazen kabusa dönüşebiliyor. Her ”gündem” konusunu kendi işlerine göre yorumlayıp, akım yaratan Instagram influencer’larının yeni eğlencesi corona virüsü oldu. Evet yanlış duymadığınız yeni Instagram akımı, corona virüs oldu.  Çoğunluğun konuştuğu konular üzerine paylaşım yapmaya çalışan bazı Instagram kullanıcıları için yeni bir akım haline getirilen corona virüsü, ciddiye alınması gereken bir konuyken, beğeni nesnesine dönüştürülüyor.

Corona virüs sonrası teknoloji şirketleri

Sinir bozucu corona virüslü yeni Instagram akımı

Daha önce de bildiğiniz gibi, Chernobyl dizisinin ardından, Çernobil bölgesine yakın olanlar orada tehlikeli olsa da paylaşım yapmışlardı. Yine sırf fotoğraflarda güzel çıktığı sebebiyle, zehirli atık göllere giren insanların yeni Instagram akımı haline dönenen corona virüsü temalı fotoğraflar sosyal medya hesaplarını süslemeye başladı.

Binlerce takipçiye sahip olan Instagram fenomenleri, gündemde olan konular hakkında paylaşım yaparak takipçilerini artırmayı hedefliyor. İşler bu şekilde olsa da Dünya Sağlık Örgütü corona virüs için acil durum alarmı veriyor. Söz konusu influencer’lar ya bölgede maskeli fotoğraflarını paylaşıyor ya da salgına gönderme yapan temalarda fotoğraflar çekiyor. Akıma ünlü YouTuber’lardan, Asya’da tanınan kişilere kadar birçok kişi paylaşım yapmış durumda.

Salgın konusunu bile eğlence aracına dönüştüren influencer’ların bir kısmı bu paylaşımların altına corona virüs’ten korunma yolları gibi bilgiler eklerken, bazıları yalnızca beğeni ve yorum alma peşinde, işte yeni akımın yeni fotoğraflarının yalnızca bazıları.

https://www.instagram.com/p/B74ay2GpTe5/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B71HkjJJjDm/

https://www.instagram.com/p/B78v_-CgOhF/

https://www.instagram.com/p/B74wWR5JhDT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B78wtaxAzKN/?utm_source=ig_embed

https://twitter.com/logg_/status/1222452404182028288?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1222452404182028288&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dailydot.com%2Firl%2Fcoronavirus-instagram-influencers%2F

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz