Akıllı şef özelliğine sahip Philips Airfryer XXL tanıtıldı

0
1.517 Okunma

En yeni teknolojilerini IFA 2019 kapsamında sergileyen şirketlerden biri de Philips oldu. Şirket, akıllı, sağlık çözümleri ile tüketici ihtiyaçlarına  yönelik tasarladığı ürünlerini görücüye çıkardı. Sergilenen ürünler kullanıcıların sağlıklı tercihler yaparak kişisel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor.

Philips IFA 2019 sahnesinde

Philips IFA 2019 için sağlıklı ürünlerini bir araya getirdi. Bu ürünlerden biri Philips Airfryer XXL oldu. Beş akıllı şef programı ile gelen Airfryer XXL, bir düğme ile Philips Smart Sensing teknolojisini devreye alıyor. Bu teknoloji otomatik olarak Airfryer’ın süre ve sıcaklık ayarlarını düzenleyerek yiyeceklerin lezzetlerini mühürlüyor.

Horlama sorununa çare olan SmartSleep Bandı da fuarda sergileniyor. Göğsün alt kısmına giyilen yumuşak bir bandın üzerindeki sensör kullanıcının sırt üstü dönüp dönmediğini takip ediyor. Pozisyon değişikliği algılandığında kullanıcının yana dönmesi ve horlamasına neden olacak şekilde yatmaması için adaptif titreşimler yayıyor.

Philips Lumea ailesinin en yeni üyesi Philips Lumea Prestige de fuardaki yerini aldı. Tüy köklerine hassas ışık atışları uygulayarak kökleri dinlenme aşamasına geçiren Philips Lumea Prestige, vücutta uzayan tüylerin miktarının zaman geçtikçe azalmasını sağlıyor.

Philips’in PerfectCare Elite Plus buharlı kazanlı ütüsü de fuarda sergilenen modeller arasında. Hiçbir sıcaklık ayarına ihtiyaç duymadan ısı ayarını gerçekleştiren ürün, aynı zamanda yanmama garantisi de veriyor.

360 derece çekim gücüne sahip olan yeni kablosuz süpürgesi SpeedPro Max, Powerblade dijital motoru ve üçlü filtreleme sistemi sayesinde güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı sağlıyor.

Son olarak, Philips standında annenlerin hayatını kolaylaştıracak bir üründen bahsetmek gerekiyor. Philips Avent Elektronik Göğüs Pompaları sayesinde sütün biberona aktığını kontrol etmek için annelerin öne doğru eğilme sorunu ortadan kalkıyor. Dört farklı ayar sayesinde anneler kendileri için en uygun olan ayarı seçebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz