Şık bir mobilya ve aynı zamanda nemlendirici!

0
216 Okunma

Teknolojinin gelişmesiyle birçok tasarım da kendisine yer buluyor. Zaman zaman kendisine ev sistemleri arasında yer bulan hava nemlendirici ürünlere hem mobilya olarak kullanılabilecek hem de havayı temizleyecek bir alternatif geliyor.

Genel anlamda nemlendirici olarak değerlendirilecek bu ürünü ilk gördüğünüzde şık bir mobilyayla karşılaşıyorsunuz. Tasarımcı Lee Hyo Min tarafından Hollandalı bir Kahve Makinesi’nden esinlenen  bu tasarımın çalışma prensibinde su, toplama haznesine damlıyor. Ve tasarımın ana hatlarını bu özelliği oluşturuyor.

Bu hava nemlendirici kahve makinesinden ilham alıyor!

nemlendirici

Ürünün 3,5 litreye sahip bir rezervuara sahip olduğunu görüyoruz. Ürünü kullanan kişiler haznenin içinde ne kadar su kaldığını görebiliyor böylelikle de ne zaman su eklemesi yapılacağı da ortaya çıkıyor. Nemlendirici tasarımınının en pratik unsurları arasında yer alan şey şüphesiz mükemmel bir yan sehpa olmasını sağlayan silikon üst kısmı diyebiliriz.

nemlendirici

Böyle bir tasarımın düşünülmesinin nedeni ise yararlı bir ürünün evin bir parçası gibi durması gerektiği. Lee, nemlendirici cihazın adını “DRIP olarak seçmiş. Bu ismin ilhamı da özelliklerinden geliyor. Waterspout‘un ana gövdesi plastikken üst kısmı silikon malzemeden üretildiğini söylemeden geçmeyelim.

Kullanıcı içgüdüsel olarak suyu içeriden boşaltması gereken zamanı ve nem alma miktarını biliyor. Ancak yine de maksimum sınırı 3 buçuk litreyi bulduğunu belirtelim.

Rahat kullanılan ve daha sağlıklı inhalatör tasarlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz