Motorola katlanabilir telefon ile ilgili ilk bilgiler

0
140 Okunma

Samsung ve Huawei katlanabilir telefonlarını canlı bir şekilde karşımıza çıkardı. Kitap gibi açılan telefonlar, açıldığında ideal boyutlarda bir tablete benziyor. Böylelikle yanında hem tablet hem de telefon taşımak isteyenlerin üzerindeki büyük yükü alıyor. Ayrıca yeni telefonlar, yepyeni teknolojileri denemek konusunda heyecanlı olan teknoloji severlerin de ilgisini çekiyor. Motorola da katlanabilir telefonlarla dünyası için bir telefon hazırlığında. 

Bu yıl tanıtılacağı düşünülen Motorola katlanabilir telefon rakiplerinlerinden biraz ayrılıyor. Sızan fotoğraflara göre; Galaxy Fold ve Mate X modellerinde üç dokunmatik ekran bulunurken, Motorola’da bu sayı ikiye iniyor. Telefon katlandığında ise 2005 yılında tanıtılan atası Motorola Razr ile oldukça benzer bir tasarıma sahip oluyor. Telefonun önünde ise minik bir ekran görev alıyor. Bu ekran yalnızca bildirimleri ve bazı kısayolları gösteriyor. Ayrıca küçük ekranın altında hızlı gezinmeyi sağlayan bir de trackpad bulunuyor. 

Motorola’nın katlanabilir telefonu hakkında çıkan sızıntılar henüz üretici tarafından doğrulanmadı. Ancak eğer bu tasarım gerçekse, rakiplerine göre daha kompakt ve şık durduğunu söyleyebiliriz. İşlevsellik açısından kıyasladığımızda ise aynı zamanda bir tablet görevi gören rakiplerinin elinin daha güçlü olduğu bir gerçek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz