Akıllı su şişesi kendini temizliyor!

0
342 Okunma

Mahaton şişesi iki katman olarak tanımlanabilir. Kapağın içine yerleştirilmiş bir UV-LED ile Mahaton, içinde zararlı bakteri içermeyen saf, sterilize su güvencesi verirken, kaygan, güzel tasarımı, plastik atık şişeler için bir alternatif sunar sadece çevreye zararının yanında uzun vadede sizin için de kötü olur. Saf ve kalıcı olacak şekilde tasarlanan Mahaton, suyunuzu her zaman temiz tutar, sadece suyu değil, aynı zamanda şişeyi etrafınızdaki havadan gelen bakterilere karşı veya şişenizi başkasıyla paylaşmaktan da sterilize eder.

Temiz, beyaz, minimal tasarımı pratik olarak temiz, temizlik yeteneklerinin bir göstergesidir. Paslanmaz çelikten yapılmış şişe, beyaz BPA içermeyen plastik kapağa uyacak şekilde beyaz bir dış kaplamaya sahiptir. Kapak, içerisindeki UV-LED sterilizasyon ünitesini içine alır ve sudaki mikroorganizmaları öldürmek ve ayrıca kötü kokuları gidermek için metalik yüzeyini yansıtarak şişeyi parlatır. Son teknolojiye sahip 275mm ultraviyole ışık, şişenizdeki bakterileri 90 saniyede kolayca öldürebilir ve her seferinde saflık güvencesi verir.

Kapağın üstündeki bir anahtar, sterilizasyonu değiştirmenize izin verirken, şişenin kendisi şişeyi etkin bir şekilde su geçirmez yapan ve aynı zamanda Mahaton’un UV ünitesini kolayca şarj etmenize yardımcı olan benzersiz bir kablosuz şarj tabanına sahiptir.

Mahaton akıllı şişe nasıl çalışır?

Mahaton’ın arındırıcı özelliği, sadece plastik şişelerde değil, metal termoslarda da bir fayda sağlar. Bir termosun ana satış noktası, içindeki sıvının sıcaklığını muhafaza etme kabiliyeti olsa da, Mahaton’un çift duvarlı yapısı bunu ve daha fazlasını yapar. Sadece içeceklerinizi sıcak veya soğuk tutmakla kalmaz, onları saf tutar, içlerinde kalmış olabilecek bakteri veya virüsleri öldürür.

Günlük şişeniz olacak şekilde tasarlanan Mahaton, ‘Starbucks Tall’ boy veya birkaç saatlik suya yetecek miktarda 350 ml kapasiteye sahip. Sade tarzı, minimalist yapısı bir egzersiz olduğu gibi, şişenin saf değerlerinin bir göstergesidir; kablosuz şarj etme özelliği, şişenizin kendisini evde, hatta işte bile sterilize etme yeteneği kolayca şarj edebileceğiniz anlamına gelir!

Samsung BESPOKE buzdolabı modelleri görücüye çıkıyor

 

Tasarımcı: Awesome

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz