Samsung BESPOKE buzdolabı modelleri görücüye çıkıyor

0
654 Okunma

IFA 2019 için geri sayım başladı. 6 Eylül günü kapılarını açacak olan fuarda, dünyanın önde gelen teknoloji devleri yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturacak. Bu devlerden biri de Samsung. Akıllı telefon ve bilgisayar modellerinin yanında evler için geliştirdiği yeni teknolojilerini de fuarda sergileyecek olan şirket, yeni buzdolabı ve ankastre serisini tanıtacak. Samsung BESPOKE buzdolabı modelleri geliyor.

Samsung BESPOKE buzdolabı modelleri geliyor

Mutfak tasarımında önemli yenilikler yapmayı hedefleyen Samsung Electronics, yeni BESPOKE buzdolabı serisi ve yeni premium ankastre ürünü olan Dual Cook Steam buharlı fırını ile karşımıza çıkıyor. BESPOKE ürün serisi, kullanıcılara mutfaklarını kendi zevklerine uygun şekilde düzenlemelerine olanak tanıyor. Aynı zamanda da ankastre görünümüne sahip olan yeni bir buzdolabı kategorisi oluşturuyor.

8 farklı tasarıma sahip olan BESPOKE buzdolabı serisi ile kullanıcılar, istedikleri şekilde ayarla yapabiliyor. Böylece yaşam tarzlarını mutfaklarında daha özgürce yansıtabiliyor. Dikkat çeken bir diğer nokta ise tüketicilerin, buzdolabının iç tasarımını da kendi isteklerine göre düzenleyebiliyor olması.

Samsung aynı zamanda, 2020’de Avrupa için piyasaya sunulacak fırın, davlumbaz entegreli ocak, bulaşık makinesi ve buzdolabını içeren yeni bir premium ankastre mutfak serisi hazırlıyor.

IFA 2019’da tanıtılacak olan Dual Cook Steam buharlı fırın, çoklu pişirme özelliği ile öne çıkıyor. Dikey yapıdaki fırın, bir bölmede yemeği normal pişirirken, diğer bölmede buharlı pişirme yapabiliyor.

Her iki ürünün de saten cam malzemeden üretildiğini belirtelim. Saten cam özelliği ve BESPOKE’un yarattığı bu etki, diğer yeni ankastre ürünlerle yan yana konulduğunda daha da belirginleşiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz